Tiekamies 7.aprīlī Māmiņu Kluba TV raidījumā! Lielajā intervijā - producente Aija Strazdiņa

05. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens aprīlī! Jau šajā svētdienā nāksim klajā ar vērtīgām sarunām, padomiem un pārdomām par tēmām, kas mums svarīgas gan esot mammas, gan sievas, kolēģes un arī vienkārši sievietes lomā esot.

Māmiņu Kluba TV raidījums ir tikšanās ar jums gluži kā ar labām draudzenēm. Un, protams, kā zināms, tikšanās vietu un laiku mainīt nedrīkst - tiekamies šo svētdien, 7.aprīlī, STV plkst. 9.20!

Lielajā intervijā tiksimies ar TV šovu režisori un producenti Aiju Strazdiņu, kura stāstīs gan par skandalozu šovu tapšanas aizkulisēm, gan arī motivāciju veidot šovu "Caur ērkšķiem uz...". Starp sarunām par darbu noskaidrosim, kā Aija to savieno ar komandējumiem un mammas lomu. Runāsim arī pat to, kā pieņemt lēmumu par šķiršanos.

Dosimies uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu, lai paši savām acīm redzētu, kas notiek bērniem domātajās mūzikas nodarbībās.

Uzzināsim vērtīgus padomus, kā izveidot perfektu uzacu formu, lai seja iegūtu vēlamo izteiksmi.

Kopīgi pagatavosim pastu ar spinātiem un sieru tomātu mērci! Ņammm... gala rezultāts garšos gan lieliem, gan maziem.

Uzzināsim, kā parūpēties par savu ādu gan gaidību laikā, gan arī pēc dzemdībām.

Dosimies pie speciālistiem, lai noskaidrotu, kā saprast, ka bērna slimošana notiek uz nervu pamata, proti, ja pie slimošanas vainojams stress un nebūšanas skolā, ģimenē un savstarpējās attiecībās ar vienaudžiem. Protams, speciālistiem arī vaicāsim, ko darīt, lai šo mūžīgo slimošanas apli pārtrauktu.

Tiekamies 9.aprīlī plkst. 9.20!