Tiekamies 30.decembrī Māmiņu Kluba TV raidījumā. Šo svētdien lielajā intervijā - Vestards Šimkus!

28. Dec 2018, 00:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl viens lielisks gads aizvadīts kopā ar jums, mīļie Māmiņu Kluba TV raidījuma skatītāji. Arī 2018.gads paskrējis tik steidzīgi, ka jau pienākusi kārta tikties šā gada pēdējā raidījumā. Tam esam sagatavojuši īpašas tēmas, īpašu lielās intervijas varoni.

Ieskaties, par ko vēstīsim 30.decembra TV raidījumā!

Lielajā intervijā tiksimies ar pianistu Vestardu Šimku, lai parunātos par to, kā Vestarda vecāki pamanīja sava dēla talantu, un to, vai studijas ārzemēs ir svarīgs atspēriens cilvēka karjerā. Tāpat arī uzzināsim Vestarda sajūtas, kļūstot par tēti.

Vēstīsim un rādīsim, kā uzklāt svētku galdu tā, lai tas būtu ne tikai elegents, bet arī neparasts.

Tavuprāt, vai blogeris var būt arī profesija? Izrādās, blogošanu par savu profesiju Latvijā sauc aizvien vairāk cilvēku. Tiksimies ar viņiem!

Kopā ar grāmatas “Pilnām mutēm” autori Ingu Kalniņu, kura ir arī divu meitu mamma, pagatavosim maizes pudiņu.

Māmiņu kluba Labdarības fonds vēl ir pavisam jauna organizācija, kura tika dibināta šī gada sākumā, taču varam teikt, ka šajā gadā kopā ar jums esam paveikuši lielus darbus, jo vienmēr esat atsaukušies fonda aicinājumam un atbalstījuši grūtībās nonākušas mammas un viņu bērnus. 2018.gada pēdējā raidījumā uzzināsim, kādus darbus, roku rokā ar jums, šogad paveicis Māmiņu Kluba Labdarības fonds.

Meklēsim atbildes uz jautājumiem, kā atradināt mazuli no krūts.

Tiekamies 30. decembrī plkst. 9.20 STV Pirmā!

Raidījumu skaties arī