Tiekamies 28.aprīlī Māmiņu Kluba TV raidījumā! Lielajā intervijā - Zane Vaļicka-Pētersone

27. Apr 2019, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Beidzot mēs esam sagaidījuši silto laiku! Tas nozīmē, ka varam likt skapja tālākajos plauktos ziemas jaukas un cepures un smaidīt pretī saulei.

Saulains, vienlaikus arī praktisks un emocionāls būs mūsu šīs svētdienas raidījums. Aicinām Tevi ieskatīties, kādus sižetus varēsi redzēt jau 28.aprīlī.

Lielajā intervijā satiksim aktrisi, TV personību Zani Vaļicku - Pētersoni, lai runātu par to, kā viņa izvēlējās aktrises ceļu un kam viņas līdzšinējā dzīvē bijusi vislielākā nozīmē. Protams, būs arī sarunas par bērniem un mammas lomu, un to, kas Zani iedvesmo grūtajos brīžos.

Noskaidrosim, kāpēc tik svarīgi ir pievērst uzmanību tam, kādus materiālus izmantojam mājokļa remontā, un kā, galu galā, zināt, ka izvēlētie materiāli ir mums un mūsu bērniem draudzīgi.

Kopīgi ar Rimi Bērniem pagatavosim bezgala gardu un reizē arī veselīgu lēcu zupu. 

Vaicāsim speciālistam, kā uzsākt mazuļa piebarošanu laikā, kad vēl nav sākusies jauno dārzeņu raža, bet iepriekšējie krājumi jau izsīkuši.

Izaudzināt dēlu ir lielāks izaicinājums nekā mums šķiet, jo sevišķi tad, ja dēlus mammas audzina vienas. Tāpēc noskaidrosim, kā veidot attiecības ar dēlu, ja mammas ir vienīgās, kuras piedalās dēlu audzināšanā, un kāpēc gan zēniem ir tik svarīgs vīrieša piemērs.

Tiekamies 28.aprīlī plkst. 9.20