Tiekamies 17.februārī Māmiņu Kluba TV raidījumā. Lielajā intervijā - fizioterapeite Klaudija Hēla!

15. Feb 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā svētdienā, 17.februārī, Māmiņu Kluba jaunajā TV raidījumā Tevi sagaida padomi un iedvesma. Mēs tiksimies ar iedvesmojošiem cilvēkiem, radīsim atbildes uz jautājumiem, kā dzīvot labāk un veselīgāk, un, protams, neizpaliks arī kāda garduma recepte.

Par ko stāstīsim? Lūk, par ko!

Šīs svētdienas raidījumā mūs sagaida sirsnīga un īsta saruna ar fizioterapeiti, Māmiņu kluba bērnu pieskatīšanas grupiņas veidotāju un vadītāju Klaudiju Hēlu par dzīvi Latvijā, bērnu nākšanu pasaulē un aicinājumu būt fizioterapeitei.

Kopā ar Rimi Bērniem garšas ekspertu Normundu Baranovski pagatavosim bezgala gardas tortiljas ar turku zirņu krēmu un gaļu!

Būsim klāt tikko dzimuša mazuļa izjustā fotosesijā Māmiņu klubā, kas ir burvīgs veids, kā iemūžināt skaistākos atmiņu mirkļus.

Šķiet, ka iesnas un klepus bērniem ir teju ikdiena, tāpēc dosimies pie speciālista noskaidrot, kā ārstēt pirmos simptomus, un kā rīkoties, ja slimība ir ievilkusies.

Noskaidrosim svarīgāko par mazuļu jaukto barošanu, proti, gadījumiem, kad bēbītis saņem mammas pienu un maisījumu, - kā un kādos gadījumos tas notiek.

Iepazīsimies ar suņu meitenes Lotes jaunajiem piedzīvojumiem. Bērniem noteikti patiks!

 

Tiekamies 17.februārī plkst. 9.20 STV Pirmā!

Raidījumu skaties arī