Tiekamies 14.aprīlī Māmiņu Kluba TV raidījumā! Lielajā intervijā - Gustavs Terzens

13. Apr 2019, 09:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl pavisam nedaudz un klāt būs Lieldienas, taču, kamēr vēl esam pavasara svētku gaidās, jau šajā svētdienā steigsim pie jums ar Māmiņu Kluba jaunāko TV raidījumu.

Runāsim par bērna uzturu un arī gatavosim ko veselīgu, aktualizēsim smagākas tēmas un runāsim par dzīvi. Pievienojies! Tiekamies jau šo svētdien, 14.aprīlī, plkst. 9.20 no rīta kanālā STV!

Lielajā intervijā tiksimies ar TV personību, mūziķi un divu bērnu tēti Gustavu Terzenu, lai runātu par to, ko vīrietis piedzīvo pusmūža krīzē un kas ir katram jāsaprot, lai ar to sadzīvotu. Būs arī Gustava atziņas par tēta lomu un to, kas vajadzīgs, lai varētu teikt, ka dzīvo labu dzīvi.

Kopā ar Rimi Bērniem garšas ekspertu Normundu Baranovski pagatavosim brīnumgardus smūtijus - tieši to, kas vajadzīgs, lai pavasarī smeltos enerģiju!

Runājot par uzturu, dosimies arī pie speciālista, lai uzzinātu, kā pareizi sabalansēt bērna uzturu, ja vecāki nolēmuši, ka viņu bērns būs veģetārietis.

Kam pievērst uzmanību, izvēloties mazulītim ratus? Domājams, ka plašajā piedāvājumu klāstā var viegli apjukt, tāpēc meklēsim atbildes uz jautājumu, kas jāņem vērā, izvēloties ratiņus?

Atskatīsimies, kā mums veicās konferencē topošajiem vecākiem "Gatavi mazulim".

Emocionālo vardarbība ģimenē pamanīt nav viegli un, ja to pamanām, mēģinām par to noklusēt, tāpēc aktualizēsim šo tēmu. Runāsim, ko iesākt, ja saprotam, ka dzīvojam emocionāli vardarbīgās attiecībās. Noskaidrosim, ko emocionālā vardarbība nozīmē sievietei un kā ar pārdzīvoto iemācīties turpmāk sadzīvot.

Tiekamies 14.aprīlī plkst. 9.20