Tiekamies 10.martā Māmiņu Kluba TV raidījumā! Lielajā intervijā - Inga Gorbunova

08. Mar 2019, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs vēl aizvien dzīvojam prieka un laimes izlūzijā par pagājušajā nedēļā notikušo Māmiņu Kluba Sieviešu festivālu. Jūs, mīļās, bijāt fantastiskas - dzirkstošas, iedvesmojošas, īpašas un draudzīgas. Sieviešu tēmu mēs, protams, turpinām arī mūsu raidījumos.

Lūk, jau šajā svētdienā runāsim par mums, sievietēm, būtiskām tēmām, jo ikdienā esam ne tikai mammas, kolēģes, sievas un draudzenes, bet pirmām kārtām jau sievietes, kurām ir būtiski neaizmirst arī par savu veselību un labsajūtu.

Ieskaties, par ko vēstīsim jau šajā svētdienā, 10.martā!

Tiksimies ar izdevēju un redaktori Ingu Gorbunovu, lai parunātu par to, ko vēlas mūsdienu sievietes, kā arī par izaicinošiem un lieliem projektiem.

Atskatīsimies uz Sieviešu festivālu, kas 2.martā pulcēja tūkstošiem sieviešu, kuras vēlas pārmaiņas savā dzīvē.

Veģetatīvā distonija nešķiro ne pēc vecuma, ne dzimuma, rases vai ienākumiem. Uzzināsim, kā to pamanīt, un ko darīt, lai neļautu tai kontrolēt mūsu dzīvi. Noskaidrosim, cik patiesībā nopietna ir šī diagnoze, un vai to ir iespējams uzveikt bez medikamentu palīdzības.

Kas ir pirmais ēdiens, kas Tev nāk prātā, domājot par nesteidzīgām svētdienu brokastīm? Protams, ka pankūkas! Tāpēc arī dosimies uz virtuvi un piepildīsim to ar burvīgu pankūku smaržu.

 

 

Noskaidrosim, vai arī pēc gada vecuma sasniegšanas bērna uzturā ir nepieciešams piens?

 

 

Vēdera vīrusi ir kas tāds, ko labāk nepiedzīvot, taču, ja tie tomēr apciemojuši, noderīgi zināt, kā ātrāk atlabt pēc kārtīgas slimošanas.

 

 

Tiekamies 10.martā plkst. 9.20