Tiekamies 10.februārī Māmiņu Kluba TV raidījumā. Šo svētdien lielajā intervijā - Rūta Dvinska !

07. Feb 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādi Tev plāni šīs svētdienas rītam? Māmiņu Kluba jaunais TV raidījums kopā ar tasi rīta kafijas un mirkli atpūtas? Mēs esam ar visām četrām "par", tāpēc esam sarūpējuši interesantus sižetus un satikšanās.

Šo svētdien raidījumā Tevi sagaida...

Televīzijas personība Rūta Dvinska, kura patlaban gaida savu otro bērniņu, stāstīs par pieredzi, kas gūta, strādājot televīzijā, un to, kāda ir mūsu sabiedrība, par mammas lomu un gaidāmo mazuli. Parunāsim par to, kā Rūta gatavojas dzemdībām, un to, kādas emocijas sieviete piedzīvo dzemdību procesā.

Daudz runājam par to, ka dārzeņi un augļi ir veselīgi, un tie būtu jāēd vairāk. Bet kā panākt, lai bērni tos ēstu ar prieku? Par to šajā svētdienas rītā!

Netradicionāla seksuālā orientācija - vai mēs, vecāki, esam gatavi šādām sarunām ar saviem bērniem? Bieži vien vecāki nav gatavi runāt ar saviem bērniem par intīmiem jautājumiem, bet homoseksuālisms ir tabu.

Kopā ar Signi Meirāni šajā rītā pagatavosi maizi. Jā, siltu, pašu rokām apmīļotu.

Bieži vien topošās māmiņas pārņem bailes. It kā bez iemesla, taču tik spēcīgas, ka nelaiž vaļā ilgu laiku. Raidījumā noskaidrosim, kā bailes mazināt un kur topošajām mammām gūt atbildes uz jautājumiem.

Uzzināsim, ko mēs varam darīt, lai mūsu bērni mazāk slimotu un kā stiprināt viņu imunitāti.

Tiekamies 10.februārī plkst. 9.20 STV Pirmā!

Raidījumu skaties arī