PIRMĀS ziņas no SUPERBĒBĪŠA Edvarda māmiņas Kristīnes!

PIRMĀS ziņas no SUPERBĒBĪŠA Edvarda māmiņas Kristīnes!

13. Oct 2015, 09:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņai Kristīnei, kā viņa mums pačukstēja, dzemdības sākās visai interesanti, un notikumu gaita nebija tāda, kā iecerēts, tāpēc Kristīne drosmīgi, pēc dēliņa sagaidīšanas atzina:"Jāuzmanās ar to, ko vēlies!". Tas, ko viņa vēlējās bija ātras un salīdzinoši vieglas dzemdības. Tad nu viss arī noticis negaidīti un ātri! Gan došanās nevis uz iecerēto, bet uz tuvāko slimnīcu, gan arī viss pārējais, jo dēliņš bijis varen nepacietīgs un ceļā no automašīnas salona līdz dzemdību nodaļas galdam, kur sagaidīts brašais mazulis, nepagājušas pat 20 minūtes!

Kopumā gan viss process no pirmajām sāpēm aizņēmis mazāk kā 2 stundas.

20150904133051-95267.jpgMēs, sievietes, vienmēr vēlamies maksimāli pietuvināties saviem plāniem, bet bērniņi paši izvēlas savu ceļu, tā nu sagadījies arī šajā reizē, kad kopīgi izplānotās ģimenes dzemdības palika kā mazs sapnītis, lai sagaidītu vēl lielāku - dēliņu Edvardu, sveiku, veselu, tādu īstu latvieti ar vidējā latvieša svara un garuma standartiem!

Katrā gadījumā, Kristīne vienmēr zina - viss, kas notiek, notiek uz labu, un pats galvenais, ka visi laimīgi kopā, un patiess prieks arī par nu jau triju bērnu tēti Jāni, kas ar visiem vecāko bērnu pienākumiem mājās lieliski tiek galā, kamēr Kristīne vēro 11.oktobra naktī dzimušo dēliņu ar patiesu aizkustinājumu un trīcoņu sirsniņā!

Vēlreiz apsveicam Kristīni ar nu jau daudzbērnu māmiņas statusu un vēlam, lai mazie un lielie aug un audzina vecākus!

Māmiņu Klubs

 


13. Oct 2015, 19:25 Māmiņu klubs

un dzemdību stāstu. 😀

nu sākumā bijām nokļūdījušies 😀 atzīstamies! 😀 Bet nu - gaidām Kristīni atpakaļ, ar jauniem iespaidiem, emocijām, foto, piedzīvotā stāstījumu! 😀

cecii cecii 13. Oct 2015, 14:36

Redziet, nevajag ticēt tai vecmātei, kas apgalvoja, ka 3 un 5 dzemdības ir grūtas un smagas. Malacis, Kristīne. Patiess prieks par brīnišķīgo notikumu!

mamma27 mamma27 13. Oct 2015, 09:27

Tāpēc es visu laiku saku- labāk viegli,bet lai nav ļoooti ātri😃 Bet nu vienalga ,prieks ,ka viss tik feini,jo galvenais jau ir rezultāts!😍