Māmiņu Klubs uzsāk jauno sezonu šajā svētdienā plkst.9:20!

31. Aug 2018, 10:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara paskrējusi vēja spārniem un Māmiņu Klubs atsāk jauno sezonu jau 2.septembrī! Šajā sezonā būs daudz pārsteidzoša, jauna un neredzēta, kas pārsteigs, iedrošinās un liks apstāties, lai padomātu.

Māmiņu klubs jauno rudens TV sezonu sāks ar atklātiem un īstiem stāstiem: attiecības ar māti - kā tās risināt, ja situācija ir saspīlēta, vai tās ietekmē to, kādas mēs attiecības viedojam ar saviem bērniem - atklāts sievietes stāts un psiholoģes Diānas Zandes ieteikumi. Neauglība - kādi ir tās biežākie iemesli, kādus ārstēšanas risinājumus piedāvā mūsdienu medicīna un klīnikas Latvijā.

Savukārt lielajā intervijā tiksimies ar supermodeli Miku Lasmani un viņa sievu Margrietu, kuri audzina trīs bērnus, ir pieredzējuši spilgtu dzīvi Ņujorkā, nu atgriezušies Latvijā. “Laimīgā mazuļa dienasgrāmatā” kopā ar Kārli, kuram jau ir 3 mēneši, skaidrosim visu par mazuļu velšanos, ieteikumos dalīsies fizioterapeite Klaudija Hēla.

Kādā vecumā bērns ir nobriedis viens dotis uz skolu, pulciņiem un viens palikt mājās - atgādinājums vecākiem par bērnu drošību.

Māmiņu kluba jaunā TV sezona būs spilgta un īsta!

Uz tikšanos TV ekrānos 2.septembrī plkst.9:20!