Māmiņu Kluba TV raidījuma 17.novembra lielajā intervijā - Anete Jēkabsone-Žogota

15. Nov 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šoreiz Māmiņu Kluba TV raidījumā tiksimies patriotiskā noskaņā. Dienu pirms mūsu mīļās Latvijas dzimšanas dienas satiksim cilvēku, kurš nesis Latvijas vārdu plašajā pasaulē, kā arī neizpaliks tēmas, kas svarīgas topošajiem un jaunajiem vecākiem. Runāsim, skaidrosim un būsim kopā!

Svētdienā, 17.novembrī, plkst. 9.20 gaidīsim jūsu visus pie TV ekrāniem, kur kanālā STV šoreiz vēstīsim par šādām tēmām.

Raidījuma lielajā intervijā tiksimies ar basketbolisti Aneti Jēkabsoni - Žogotu, lai runātu par to, kā sabalansēt dzīves prioritātes, un kādas izmaiņas ierastajā dzīves ritmā ienesusi bērniņa nākšana pasaulē.

Kopā ar Rimi Bērniem šefpavāru Normundu Baranovski pagatavosim supergardu saldo ēdienu svētkiem. Smelies ideju receptei un cel galdā gardumu jau svētku maltītē!

Gūsim vērtīgus padomus par to, kā veiksmīgāk bērnistabā realizēt remontdarbus.

Vaicāsim speciālistei pēc ieteikumiem piena bankas veidošanai - kad to veidot un kā to pareizāk darīt? Vērtīgi noteikti būs arī padomi par to, kā pieniņu vispareizāk uzglabāt un kā to pēc tam atkal atsaldēt, lai mazulītis to varētu droši lietot.

Uztura speciālistam vaicāsim par produktu grupām, kurām vajadzētu būt mūsu ikdienas ēdienkartē, īpašu uzmanību pievēršot tam, kāpēc ir svarīgi ēst olas.

Tiekamies 17.novembrī plkst. 9.20 STV Pirmā!