Lielais notikums Septiņjūdžu mežā

Lielais notikums Septiņjūdžu mežā

01. Jul 2020, 13:56 elizaelizabete elizaelizabete

Mīļās mammas un tēti, aicinu jūs uz illgi lolotu, un beidzot tapušu brīvdabas pasākumu bērniem!

Īpašā vietā - meža ielokā pie ezera, Lācītis Pūks ar nepacietību gaida tikšanos ar Jūsu bērniņiem. 11. jūlijā pulksten 14;00 pie Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja Ezera vārtiem Jūs gaidīs lācīša palīgs un parādīs ceļu uz pārsteiguma taku, kur sekojot norādēm, drīz vien satiksiet Pūku.

Vārtus uz pārsteigumu un piedzīvojumu taku vērsim pulksten 14:00, kad Septiņjūdžu mežā pēc pusdienas miedziņa sāks rosīties Lācītis Pūks un viņa draugi.

Lai atrastu ceļu līdz lācīša mājai,  jābūt drosmīgam, atjautīgam un draudzīgam, jo tikai tā varēs pārvarēt lielo bišu koku, aizsniegt ar plaukstiņām varavīksni un nonākt pašā brīnumu meža viducī, tur sivēns mums jau pačukstēja - leļļu teātris būs.

Kopā izstaigāsim pārsteiguma taku
Sastapsimies ar lācīti un viņa draugiem leļļu teātra izrādē "Lācītis Pūks un viņa draugi"
Vērosim burvi un viņa baložus
Vizināsimies jautrā karuselī

Mīļie vecāki!

  • Pasākums notiks brīvā dabā - ezera piekrastes meža pļaviņā, tāpēc lūdzam bērniem izvēlēties piemērotu apģērbu.
  • Lai izrādes vērošana būtu ērtāka, aicinām ņemt līdzi plediņus, kā arī kādu gardumu savā piknika groziņā, jo vieta kā radīta brīvdienu piknikam
  • Pasākums paredzēts pirmsskolas vecuma bērniem – tas veidots, domājot, lai vienlīdz interesanti būtu gan 3-gadniekiem, gan 6-gadniekiem.
  • Pasākuma ilgums līdz 3 stundām.

Biļetes pieejamas ierobežotā daudzumā https://www.aula.lv/pasakumi/lielais-notikums-septinjudzu-meza?event=432 – jāiegādājas gan bērnam, gan pavadošajai personai. Bērniem līdz 2 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja ir bez maksas.

Pasākuma dalībniekiem tiks nodrošināta bezmaksas autostāvvieta.

Aicinām sargāt dabu un rūpēties par savu un savu bērnu drošību!

SelomoHliam SelomoHliam 21. Sep 2020, 19:38

Sveiki Es gribēju ātri informēt manu mīļoto, kas tur, ka iet caur nelaimīgs attiecības, es domāju, ka tiešsaistes burvestību nedarbojas, līdz es nonāca saskarē ar Dr Lomi, kas bija burvestību man un mans mīļākais atnāca atpakaļ uz mani tas bija tad es zinu, ka garīgā kontrole fizisko, Dr Lomi ir labākais pareizrakstības ritentiņā, kas var palīdzēt jums atkal jūsu mīļākais, palīdzēs jums ar jebkuru šķiršanās problēmu, viņš ir labākais jūs varat sazināties ar viņu uz e-pastu; lomiultimatetemple@gmail.com vai rakstīt viņam, izmantojot Line vai WhatsApp numuru +2349034287285 viņš var palīdzēt atrisināt jebkuru problēmu.