Jelgavā durvis vēris Zviedrijas apģērbu ražotājs un mazumtirgotājs  "LINDEX"

Jelgavā durvis vēris Zviedrijas apģērbu ražotājs un mazumtirgotājs "LINDEX"

27. Nov 2017, 07:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Novembrī tirdzniecības centrā "RAF centrs" tiks atklāts desmitais "Lindex" veikals Latvijā. Zviedru modes apģērbu tirgotājam "Lindex", paplašinot savu darbību Latvijā. 

Aptuveni 537 kvadrātmetru lielā platībā veikala piedāvājumā būs plašs jaunāko un modernāko apģērbu klāsts par pieejamām cenām, neliekot pircējiem izvēlēties starp kvalitāti, dizainu un stilu. Saskaņā ar veikalu konceptu interjerā tiks izcelts zīmola skandināviskais mantojums.

"Jau šobrīd mūsu klienti Jelgavā iegādājas "Lindex" apģērbu interneta veikalā lindex.com un dodas uz Rīgu iepirkties "Lindex" veikalos. Vēlamies būt tuvāk mūsu klientiem un redzam perspektīvu šajā pilsētā", saka "Lindex" Baltijas reģiona vadītāja Ieva Dude-Beinaroviča.

20171127070744-38292.jpg

"Pēc tirdzniecības centra „RAF centrs” pārbūves tagad pircējiem ir pieejamas daudz gaišākas, ērtākas un labiekārtotas telpas savu ikdienas pirkumu veikšanai, tādējādi nodrošinot ikvienam tirdzniecības centra apmeklētājam patīkamāku iepirkšanās pieredzi. Tāpat ir papildināts tirdzniecības centra nomnieku sastāvs, lai jelgavnieki varētu atrast sev un savai ģimenei pašu nepieciešamāko. Esam priecīgi, ka "Lindex” savu pirmo veikalu Jelgavā ir izvēlējies atvērt tieši tirdzniecības centrā „RAF centrs” – Jelgavas pilsētas iedzīvotāji to noteikti ļoti augstu novērtēs,” norāda tirdzniecības centra vadītājs Vitolds Kaupass.

"Lindex" ir viens no vadošajiem modes preču tīkliem Eiropā ar aptuveni 480 veikaliem 17 valstīs. "Lindex"  biznesa koncepcija ir piedāvāt iedvesmojošas modes preces par pieejamām cenām sievietēm, kuras interesējas par modi. "Lindex" veikalos plašā izvēlē pieejams sieviešu, bērnu apģērbu un apakšveļas sortiments. 42% no sortimenta ir izgatavoti no ilgtspējīgiem materiāliem. "Lindex" mērķis ir līdz 2020. gadam 80% apģērbu izgatavot no ilgtspējīgiem izejmateriāliem, apģērbu ražošanā izmantojot ilgtspējīgus procesus ar samazinātu ūdens, elektroenerģijas un ķīmisko vielu patēriņu. Lindex ir daļa no somu pārstāvētās Stockmann grupas. Papildinformācija ir pieejama lindex.com