Gūsti prieku izstādē “ZooExpo 2018” jau nedēļas nogalē!

Gūsti prieku izstādē “ZooExpo 2018” jau nedēļas nogalē!

09. Nov 2018, 00:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau nedēļas nogalē, 10. un 11. novembrī, Ķīpsalā notiks iemīļotā mājdzīvnieku izstāde “ZooExpo 2018”, kurā prieku un jautrību piedzīvos kā lieli, tā mazi. Uzzini, ko nepalaist garām! 

Mazie mīļumiņi – šinšilas

Vai ir kāds, kuru šinšilas spēj atstāt vienaldzīgu? Diez vai! Vāverei līdzīgais zvēriņš apbur ar lielajām, ovālajām ausīm un kuplo asti. Šinšilām ir ļoti mīksts kažociņš un kuplas ūsas, kuru garums var sasniegt pat 10 cm! Lai gan šinšilas ir visai aktīvas un nemīl ilgi sēdēt klēpī, tomēr tām patiks, ja pakasīsi aiz austiņas, pabužināsi pakakli vai pamasēsi muguriņu. “ ZooExpo 2018” varēs apskatīt dažādu šķirņu un nokrāsu šinšilas.

Ķīpsalā pirmoreiz – Austrālijas emu un zelta fazāni!

Vai tu māki atšķirt emu no strausa? Ja nē, tad pavaicā to putnu dārza “Rozas” saimniekiem, kuri uz “ZooExpo” pirmo reizi vedīs Austrālijas emu, Dienvidamerikas nandu, zelta fazānus un mājputnus.

100 draiskulīgi seski Ķīpsalā!

Tik daudz draisku sesku Ķīpsalā jūs nebūsiet redzējuši! Kustīgajiem zvēriņiem ļoti patīk ložņāt, rakt un ielīst visur, kur vien tik var! Seska neizsīkstošā enerģija un rotaļas ir liela prieka deva, kas spēj sajūsmināt ikvienu. 10. novembrī Ķīpsalā būs aplūkojami 100 šādi draiskuļi – sesku skaistumkonkursa “Teeth’n’Tails 2018“ dalībnieki. Izstādē varēs apskatīt ne tikai seskus, bet arī trušus, kāmjus, dekoratīvās žurciņas, degu, jūrascūciņas un eksotiskos dzīvniekus – milzu vardes, čūskas, tritonus, zarkukaiņus.

Lēkā, cik tev tīk!

Bērni izstādē “ZooExpo 2018” varēs ne tikai iepazīt dažādus dzīvniekus, varbūt pat dažus no tiem arī samīļot, bet arī izpriecāties “Ledus sirds”, “Minjonu”  un citās aizraujošās piepūšamajās atrakcijās! Tās visu izstādes laiku darbosies bez papildu maksas. Vecākiem miers, bērniem prieks!

Pabaro mazāko poniju pasaulē!

“ZooExpo” apmeklētāji varēs iepazīt arī ponijus. Katram pašam būs iespēja piedāvāt burkānu vai grauzdiņu pasaulē mazākās poniju sugas pārstāvim – Šetlandes ponijam. Turklāt bērniem, sākot no pusotra gada vecuma, būs prieks pavizināties ponija mugurā! 

Aplūko simtiem cēlu suņu un kaķu

Bez vispopulārākajiem četrkājainajiem draugiem – suņiem un kaķiem – izstādē neiztikt! “ZooExpo 2018” varēs aplūkot 226 šķirņu suņus un 24 šķirņu kaķus. Turklāt abās izstādes dienas būs skatāma aizraujoša pasākumu programma – uzvedums “Raitā dejā kopā ar suņiem”, adžiliti paraugdemonstrējumi “Ātrāk, augstāk, veiklāk!”, paraugdemonstrējumi kursingā “Skrienam kā vējš, skrienam ātrāk par vēju”, cirka studijas priekšnesumi, kā arī melnās un  šokolādes krāsas kaķu, Menas jenotveidīgo kaķu un vēl citu kaķu šovi! 

Par pievilcīgām cenām izstādē varēs iegādāties dažādu dzīvnieku barību, vitamīnus, kopšanas komplektus, būrīšus, dažnedažādus aksesuārus un rotaļlietas. Ar plašāku izstādes piedāvājumu un pasākumu programmu var iepazīties izstādes mājaslapā: www.bt1.lv/zooexpo 

Izstādi „ZooExpo” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju „Felimurs”.  Suņu un kaķu izstāžu sponsors – "ROYAL CANIN".  Vairāk: www.bt1.lv/zooexpo un facebook.com/petekspo.lv 

Norises vieta un laiks: Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

10. un 11. novembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00 

Biļešu cenas:

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas! 
Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – 3,50 EUR
Pensionāriem, invalīdiem, studentiem – 4,50 EUR
Pieaugušajiem – 6,00 EUR

Ģimenes biļete  (2+2; 1+3) – 13,00 EUR; vairāk bērnu – 1,50 EUR par katru bērnu
Biļetes jau pārdošanā: www.bezrindas.lv/lv/zooexpo-2018/5324/

Ar “DinoZoo” Zelta klienta karti (tikai pasākuma vietā) – ieeja par īpašu cenu!

Autostāvvieta – 4,00 EUR