Grūtnieču diena 30.aprīlī+ dāvaniņa+ meditācija!

Grūtnieču diena 30.aprīlī+ dāvaniņa+ meditācija!

29. Apr 2019, 11:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtnieču dienas Māmiņu Klubā notiek katru mēnesi,kur vairāku stundu programmā brīvā atmosfērā iespējams tikties ar dažādiem speciālistiem, izzināt jaunākās tendences, kas saistītas ar bērniņa gaidīšanas laiku un sevis lutināšanu gaidību laikā

30.aprīļa Grūtnieču dienas programma

12.15-13.45 Kā atgūties pēc dzemdībām, praktiski padomi

Gatavojoties dzemdībām jāgatvojas arī pēcdzemdību procesiem, ar ko ikkatrai sievietei nākas saskarties. Fizioterapeite Kristīne Asonova tev pastāstīs visu par sievietes fizioloģiju pēc dzemdībām, sapratīsi arī, kā ātrāk atgūties pēc dzemdībām, jo nevienai no mums nav noslēpums par to, ka pārmaiņas ir gaidāmas. Tavs ķermenis mainīsies, un no tā tev nebūt nav jābaidās! Esi gatava! Velti laiku un uzmanību sev, palutini sevi!

14.00-16.00 Sešas nedēļas līdz dzemdībām. Fiziskā un emocionālā gatavība jaunajam posmam manā dzīvē

Gatavošanās dzemdībām nebeidzas tikai ar fizisku lietu iegādi, topošajai māmiņai jāveic daudz nopietnāks mājas darbs, gatavojoties skaistajai dienai. Grūtnieču dienā dūla Līga Giniborga atklās ieteikumu, kā pavadīt laiku līdz dzemdībām, kad palicis pavisam maz, kādi ir īsie mājas darbi, lai dzemdības sāktos laicīgi. Tāpat noskaidrosi, kādas ir patiesās ievietes vajadzības dzemdībās un īsi pēc.

Papildus visas topošās māmiņas varēs izbaudīt dzemdību meditāciju.

16.00- 17.00 Mazuļa pūriņš

Gatavojoties bērniņa piedzimšanai, katra topošā māmiņa sastāda nepieciešamo lietu sarakstu vai vadās pēc gatava sarakstiņa. Tomēr tā kā bērnu preču veikalu plaukti ir pilni dažādām lietām, bieži gadās iegādāties tās preces, kas tā arī netiek izmantotas. Grūtnieču dienās viena no populārākajām lekcijām ir par mazuļa pūriņa izveidi, kur fizioterapeite Klaudija Hēla  dalās ieteikumos, praktiskās niansēs, kam būtu jāpievērš uzmanība, sarūpējot pūriņu gaidāmajam mazulim, un kādas preces var atstāt veikalu plauktos.

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>

30. aprīlī plkst. 12.15-17.00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 25

Uz tikšanos Grūtnieču dienā! Būs kafija/tēja, uzkodiņas un foršas dāvaniņas no mūsu atbalstītājiem!