Eucerin Atopi Control produktu testēšana

Eucerin Atopi Control produktu testēšana

13. Oct 2020, 22:56 Elīza Mihailova Elīza Mihailova

Šis būs stāsts par atopisko dermatītu vai precīzāk, par to, kā ar to cīnīties.

Esmu divu burvīgu dāmiņu mamma. Mūsu stāsts par atopisko dermatītu sākās, kad vecākajai meitiņai bija 8 mēneši, kurai, nu jau ir 2 gadi un arī jaunākajai meitiņai, kurai šobrīd ir 8 mēneši, pamanam līdzīgas iezīmes. Kad vecākajai meitai bija 8 mēneši pamanījām, ka uz meitiņas ādas parādās sarkani pleķaini izsitumi, tie sausēja, arī niezēja. Konsultējoties ar ārstu nonācām pie secinājuma - atopiskais dermatīts. No kā? Šeit varētu rakstīt vēl vienu garu un plašu stāstu, bet šoreiz vēlos padalīties, kā mēs ar to cīnamies ikdienā. 
Pirmais un galvenais ir veselīga un atbildīga ādas kopšana ikdienā. Esam meklējuši daudz un dažādus ceļus ar ikdienas kopšanu. Bet šobrīd esam nonākuši pie kolosāliem produktiem, kas padara vieglāku, ērtāku un arī iedarbīgāku mūsu ikdienas ādas kopšanas rituālu. Tie ir EUCERIN ATOPI CONTROL. Šos produktus iepazinām pirms mēneša. Lai gan sākumā negaidīju nekādus pārsteigumus un likās, ka neko jau labāku par izmēģinātajiem produktiem gaidīt nevar. Izrādās var! Ar šo produktu testēšanu sapratu, ka var daudz labāk un kvalitativāk. 

Tātad tuvāk esam iepazinušies ar Eucerin dušas eļļu, Eucerin balzāmu un Eucerin speju. 

Eucerin Atopi Control DUSCH-UND BADEÖL (dušas eļļa). Kā pirmo plusiņu šim produktam vēlos minēt maigo un neitrālo smaržu, tā nav uzbāzīga un ātri gaistoša. Eļļa ir nepieciešama ļoti mazos daudzumos ir ļoti maiga un ir arī bērniem tik mīļais putošanas efekts. Un man, kā mammai, ļoti ērts lietošanā - dozators ir tiešām perfekti ērts, lai brīvi to varētu izspiest ar kustīgu bērnu uz rokām. Pēc dušas nosusinot bērnu ādu tā ir maiga un jau mitrināta, kas ir ļoti svarīgi atopiskā dermatīta ārstēšanā, lai bērna āda būtu mitrināta. 

Eucerin Atopi Control BALSAM (Ķermeņa balzāms). Arī šim produktam, kā vienu no plusiem varu minēt, ka smarža šim produktam praktiski nav jūtama. Māmiņas, kuras arī ir saskārušās ar šo problēmu, noteikti to novērtēs, jo, lai cik jauka smarža ir produktiem, tā ir spēcīga un ikdienas lietošanā, tā tiešām sāk traucēt. Tāpēc šis produkts mani patīkami pārsteidza, smarža ir ļoti neitrāla un netraucē ikdienā.  Tomēr lielākais un svarīgākais šī produkta plus ir tas, ka tas uz ādas ir vajadzīgs mazos daudzumos, tas perfekti iesūcas ādā un praktiski uzreiz var sajust ādas patīkamo maigumu un mitrumu. Tas tik tiešām nerada taukainu sajūtu. Ko vēl vairāk var vēlēties! Un rezultāts - atopiskā dermatīta pazīmes pazūd pāris dienu laikā. Tas, protams, var parādīties atkārtoti, jo, piemēram, manai divgadniecei šis atopiskais dermatīts ir saistīts ar stresu. Ne vienmēr varam šo stresu novērst ikdienā, kādreiz arī dārziņa apmeklējums ir bijis stresaināks un atopiskais dermatīts liek par sevi manīt. Tomēr šie produkti, to novērš ļoti ātrā laikā un to lietošana arī kavē dermatīta atkārtotu parādīšanos. 

Tad nu kārta 3. favorītproduktam - Eucerin Atopi Control anti - juckreiz spray. Šis ir kolosāls SOS palīgs, kad rodas atopiskā dermatīta nieze. Man meitas ir vēl tādā vecumā, kad noteikt- nekasies, ir diezgan veltīgi un ja viņas sakasīs ar rokām dermatīta skartās vietas, tad šie pleķi ir uz ilgu laiku un pat var būt bīstami dažādu ārēju infekciju iekļūšanai, nemaz nerunājot par mazo dāmu slikto un kašķīgo garastāvokli un tad jau slikto garastāvokli visai ģimenei. Un tik tiešām šis SOS produkts glābj visu ģimeni. Uzsmidzinot spreju uz vietām, kas bērnam niez, tas diezgan ātrā laikā noņem niezi un pārējo darbiņu var paveikt iepriekš minētais ķermeņa balzāms. To vai tas novērš niezi 60 sekundēs man ir grūti noteikt, jo pagaidām lielākā dāma prot tikai līdz 10 un mazākā vēl neskaita, bet nieze tiešām pazūd  ļoti ātrā laikā, bērni vairs neaiztiek apsārtušos pleķus. 

Mūsu ģimenes secinājumi!

Mēs šos Eucerin Atopi Control produktus noteikti lietosim arī turpmāk, tie tiešām mums par pārsteigumu, ļoti atvieglo ikdienu ar atopisko dermatītu. Tas ir tieši tik vienkārši, kā "parastās" ikdienas rituāli ikvienam cilvēkam. Un kas ir vēl fantastiski, to var lietot visa ģimene. Arī pati izmēģināju šos produktus uz sevi un ātrā laikā tiku galā ar ādas sausumu. 

Liels paldies Eucerin un Māmiņu klubam par doto iespēju šos produktus iepazīt! Tas ir tā vērts!  

Māmiņa Elīza Mihailova