Bērnu klīniskā universitātes slimnīca saņem 11 445 eiro ziedojumu

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca saņem 11 445 eiro ziedojumu

09. Oct 2017, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau septīto gadu SIA Latakko kopā ar Key Point partneriem visā Latvijā rīko labdarības akciju Riepas ar sirdi, kuras ietvaros no katra pārdotā vasaras riepu komplekta 1,50 eiro tiek ziedoti Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai.

Šogad par labdarības projektā iegūtajiem 11 445 eiro slimnīca plāno iegādāties inhalējamo slāpekļa monoksīdu — līdzekli, kas glābj bērnu dzīvību krīzes situācijās. 

Šogad labdarības akcijā piedalījās 25 Latakko un Key Point sadarbības partneri. Akcijas organizatori cer, ka nākamgad dalībnieku skaits tāpat kā ziedojuma apmērs augs. Kopā septiņu gadu laikā uzņēmums ar sadarbības partneru un riepu pircēju palīdzību ir spējis iegūt un ziedot Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai vairāk nekā 78 tūkstošus eiro.

„Mēs esam gandarīti, ka kopā ar partneriem varam palīdzēt mazajiem pacientiem ātrāk izveseļoties, kā arī palīdzēt cilvēkiem, kuri to dara iespējamu, strādāt ar kvalitatīvākām iekārtām. Mums ir liels prieks, ka ziedojuma pasniegšanā mums pievienojās arī mūsu partneri, kas palīdzēja šīs akcijas realizēšanā. Uzskatām, ka ikvienam uzņēmumam ir jāiesaistās kādā lielākā vai mazākā korporatīvās sociālās atbildības vai labdarības projektā.” 

LATAKKO SIA īpašnieks Jevgēnijs Kopilkovs

20171009093445-92959.jpg

Vislielākais gandarījums un prieks Latakko komandai bija par mazo pacientu zīmējumu, ko viņi bija sagatavojuši kā veltījumu un pateicību. Turpmāk Latakko biroju rotās šis zīmējums, kas kalpos par atgādinājumu visai uzņēmuma komandai, ka kopā palīdzēt ir viegli.

 20171009093506-85483.jpg

Ziedojuma pasniegšana noritēja svinīgā un pozitīvā gaisotnē ar PKP kūkas ēšanu, kurā piedalījās Latakko pārstāvji, Key Point partneri un Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas personāls. Šis bija lielisks brīdis, lai apspriestu nākotnes plānus, iespējas un gluži vienkārši iepazītu cilvēkus, kuri nesavtīgi palīdz Latvijas bērniem atgūt veselību un ātrāk nokļūt atpakaļ mājās.