31.03 STV: Gatavošanās dzemdībām, apģērbs pavasarim, tievēšana, mandeļu našķi

31.03 STV: Gatavošanās dzemdībām, apģērbs pavasarim, tievēšana, mandeļu našķi

31. Mar 2019, 10:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labrīt pēdējā šī marta svētdienā! Kā iesākās jūsu rīts? Nesteidzīgi, rosīgi vai arī gluži kā ik svētdiena - ar Māmiņu Kluba jauno TV raidījumu?

Ja tomēr kādu iemeslu dēļ Tev neizdevās noskatīties visus raidījuma sižetus, nebēdā! Esam apkopojuši tos vienkopus šeit. 

Kopā ar Rimi Bērniem garšu ekspertu Normundu Baranovski un Rimi Gardēdi Signi Meirāni šajā svētdienā pagatavojām dažādus gardumus no mandelēm, kas ir pa spēkam arī pašiem mazākajiem palīgiem.

Vasara ir tepat aiz stūra, tāpēc daudzas sievietes noteikti cenšas noķert pēdējo momentu, lai sagatavotos peldkostīmu sezonai. Raidījumā centāmies noskaidrot, kā ar vēsu prātu izvērtēt dažādās tievēšanas kampaņas, zināt, kuriem speciālistiem uzticēties, un kā neuzķerties uz tukšiem solījumiem un nekaitēt savai veselībai.

Māmiņu Kluba Vecāku skolas vecmātei Elīzai Romānovai vaicājām par svarīgāko, kas noteikti katrai māmiņai būtu jāzina par gatavošanos dzemdībām. 

Tikāmies ar māmiņu Zani, lai uzzinātu viņas argumentus, kāpēc viņa izvēlējusies saglabāt cilmes šūnas.

Laiks nolikt tālāk ziemas drēbes un sveicināt pavasari! Kopīgi devāmies uz veikalu iegādāties mūsu klimatiskajiem apstākļiem piemērotāko bērnu apģērbu pavasarim.

Lielajā intervijā tikāmies ar teātra un operas režisoru Viesturu Meikšānu. Uzzinājām, kāpēc viņš nolēma iemainīt labi apmaksātu darbu pret režisora profesiju, un kā spert pirmo soli pārmaiņu virzienā. Runājām ne tikai par darbu, bet arī par Viestura šķiršanos un attiecībām ar dēliem.

Visu raidījumu skaties

TV