24.05. STV: Ādas aizsardzība no saules, limonādes recepte, Māmiņu Kluba bērnudārzs

24. May 2020, 10:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Prieks kopā ar Tevi sagaidīt vasaru un ik svētdienas rītu tikties pie TV ekrāniem, skatoties Māmiņu Kluba raidījumu.

Kurš no sižetiem Tevi šoreiz uzrunāja visvairāk? Limonāžu recepte, speciālista rekomendācijas par ādas aizsardzību saulē vai varbūt arī mūsu lielā intervija? Esam apkopojuši šodienas raidījuma sižetus, lai Tu varētu tos noskatīties atkārtoti.

Lielajā intervijā tikāmies ar Dainu Gāgu - Ēķi, lai runātu par dzīvi ar bērniem un to, kā pašus mazākos sekmīgi iepazīstināt ar dizainu.

Vai zināji, ka Māmiņu Klubs ir ne tikai iknedēļas raidījums, speciālistu lekcijas, pasākumi un portāls? Māmiņu Kluba paspārnē arī darbojas bērnudārzs, kura vadītāja ir daudzu vecāku iemīļotā fizioterapeite Klaudija Hēla. Raidījumā varēji ieskatīties, kā noris ikdiena Māmiņu Kluba bērnudārzā.

Superbēbīte Odeta ar savu ģimeni dzīvo Jūrmalā. Un ja ir Jūrmala, tas nozīmē arī biežas pastaigas gar jūtu un pa mežu, tāpēc laiks domāt, kā mazulītes maigo ādiņu pasargāt no viltīgās saulītes zobiem. Raidījumā varējo uzzināt detmatologa ieteikumu mazuļa ādas aizsardzībai no saules un to, kā ar šo jautājumu sokas Superbēbītes ģimenei.

Drīz dienas kļūst siltākas, tāpēc kopā ar Rimi Bērniem garšu ekspertu Normundu Baranovski šajā svētdienā pagatavojām trīs dažādas limonādes - citronlimonādi ar piparmētru, ingvera kanēļa, kā arī ogu limonādi.

Jaunās pasaules kārtība un ierobežojumu rezultātā daudzas ģimenes saskaras ar trauksmi un dažkārt arī ar bailēm. Pirms pandēmijas laika bērnie apmeklēja skolu, pulciņus un pilnvērtīgi komunicēja ar draugiem, tomēr ierobežojumu laikā nereti nākas saskarties ar bērnu skumjām un vientulību. Raidījumā tikāmies ar speciālistu, lai uzzinātu, kā esošo situāciju palīdzēt bērniem pārdzīvot vieglāk.

TV
SelomoHliam SelomoHliam 21. Sep 2020, 19:38

Sveiki Es gribēju ātri informēt manu mīļoto, kas tur, ka iet caur nelaimīgs attiecības, es domāju, ka tiešsaistes burvestību nedarbojas, līdz es nonāca saskarē ar Dr Lomi, kas bija burvestību man un mans mīļākais atnāca atpakaļ uz mani tas bija tad es zinu, ka garīgā kontrole fizisko, Dr Lomi ir labākais pareizrakstības ritentiņā, kas var palīdzēt jums atkal jūsu mīļākais, palīdzēs jums ar jebkuru šķiršanās problēmu, viņš ir labākais jūs varat sazināties ar viņu uz e-pastu; lomiultimatetemple@gmail.com vai rakstīt viņam, izmantojot Line vai WhatsApp numuru +2349034287285 viņš var palīdzēt atrisināt jebkuru problēmu.