23.12 STV: Kanisterapija, intervija ar Diānu Zandi, ģimenes budžeta veidošana, naudas pievilināšana

23.12 STV: Kanisterapija, intervija ar Diānu Zandi, ģimenes budžeta veidošana, naudas pievilināšana

23. Dec 2018, 10:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien iesākām laisku pirmssvētku rītu ar Māmiņu Kluba jaunāko raidījumu. Gatavojām burvīgu kūku, kuru vari pagatavot jau rītdienas svētku galdam, ieskatījāmies, kā top Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas galveno varoņu svētku fotosesija, un sirsnīgā intervijā tikāmies ar Diānu Zandi un viņas vīru.

Ja svētku gatavošanās dunā palaidi garām šī rīta raidījuma, atvelc elpu un ieskaties 23.decembra raidījuma sižetos tagad!

Kopā ar lielveikaliem SKY un ēdienu blogeri Ingu Kalniņu gatavojām īstu svētku gardumu - piparkūku siera kūku.

23. decembris Garšu ceļvedis - Siera kūka from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Ziemassvētku fotosesijas daudzās ģimenēs kļuvušas par tradīciju. Tāpēc kopā ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas varoņiem devāmies sarīkot īstu Ziemassvētku fotosesiju ģimenei!

23. decembris Laimīgā mazuļa dienasgrāmata - Fotosesija from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Vai zināji, ka ar īpaši apmācītu suņu palīdzību iespējams panākt, ka bērni ar īpašām vajadzībām piedzīvo attīstību? Devāmies noskaidrot, kas ir kanisterapija, kurai piemīt šis lielais spēks.

23. decembris - Kanisterapija from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Naudai, lai arī ko neteiktu citi, mūsdienās attiecībās ir nozīme. Tāpēc parunājām par ģimenes budžeta veidošanu un to, cik liela vara ir tā ģimenes locekļa rokās, kurš ir vienīgais pelnītājs ģimenē. Tāpat arī noskaidrojām visu par rituāliem, ar kuru palīdzību pievilināt naudu. Vai tie patiesi darbojas?

23. decembris Naudas budžets ģimenē from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Lielajā intervijā tikāmies ar psiholoģi Diānu Zandi un viņas vīru Juri Sērmukši, lai parunātu par ģimenes Ziemassvētku sajūtu un to, kā Diāna pieņēma lēmumu mainīt dzīvi, apgūstot psiholoģiju.

Lielo interviju un visu raidījumu skaties

TV