VIDEO: kāda ir ģimenes loma Latvijas sabiedrībā?

29. Jan 2012, 09:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvienas valsts spēks un stiprums ir tās iedzīvotāji. Tieši viņi ir tie, kas kopj ieražas un tradīcijas. Viņi ir tie, kas veido tēlu par savu valsti pasaulē.Noskaties video un piedalies jaunajā projektā "Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs"!

 

 

Māmiņu Klubā jauns projekts: Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs!

Māmiņu Klubs piedāvā jaunu projektu, kas portālā būs aktīvs veselu 9 (!!!) nedēļu garumā! Katru nedēļu tiks piedāvāts kāds tematiskais uzdevums. Reizi nedēļā tiks noskaidrots konkrētās nedēļas laimīgā ģimene – uzvarētājs, bet projekta beigās, ģimenes, kas būs piedalījušās VISĀS konkursa kārtās, varēs pretendēt uz projekta lielo balvu - ģimenes fotosesiju salonā Arte STUDIO 100Ls vērtībā!


30. Jan 2012, 08:57

Paldies, paldies par komplimentiem! 🤗

30. Jan 2012, 08:56

Vienmēr laipni, mums jau ciemiņi patīk, tāpat kā iet ciemos pašiem ar! 😉 👍 😃

29. Jan 2012, 21:18

Esmu šķīrusies un bērnus audzinu viena. 😉

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:01

bērniņi ļoti ļoti jauki! Paldies, ka padalījies ar MK!

princesemince princesemince 29. Jan 2012, 15:17

oi, ja ikdienā, tad jau vispār - tad droši vien arī ar tiem pieminētajiem 12 mierīgi galā tiek 😉
es vairāk par to, ka ir kāds, kurš pieskata tos pārējos nepilngadīgos bērnus, kamēr ar kādu jāatrodas slimnīcā, tā kā dažkārt mēdz būt, ka nav citu pieaugušo, pie kā vērsties. rezultātā uz slimnīcu brauc mamma ar visiem trim vai vairāk bērniem.

29. Jan 2012, 15:14

Man jau ar tas lielākais "atbalsta personāls" ir otrpus skaipam vai telefonam. 😀 Paldies viņiem visiem!! 🎉 Un tas jau arī liek mobilizēties, liek iet un darīt, jo manā vietā neviens neko neatnāks un nedarīs. 😉 Ja pie mums te ikdienā būtu omītes, opīši, tantes utt., tad tak' vispār būtu idille. 😃 Varbūt. 😃

29. Jan 2012, 14:57

Prieks bija jūs uzņemt. 👍 🌷

princesemince princesemince 29. Jan 2012, 14:56

kā jau pati mamma teica - galvenais ir menedžēšana, tikai atšķirībā varbūt no tā, kāda ir menedžēšana ar vienu bērnu, tad šeit noteikti ir runa ne tikai par laika menedžēšanu, bet arī par menedžēšanu attiecībā uz "atbalsta personālu".
to lielāko skepsi jau parasti izrāda cilvēki, kuriem "atbalsta personāla" nav 😀 tur arī tā bēda.

29. Jan 2012, 14:56

Kurš teica, ka ir baigi viegli? Nav viegli, a' kas mainīsies no tā, ka es sēdēšu raudāšu un burkšķēšu? Nekas... Izraudos vienatnē, sabužinu sevi un galvu pacēlusi soļoju tālāk. Ir jāiet, jādara, jādzīvo, jārada bērniem vide, lai viņi būtu laimīgi un, redzot laimīgus viņus, kā tu pati vari nejusties laimīga? Ir reizes, kad ZEME ATVERIES, protams, it īpaši, kad ar 3 bērniem vienlaicīgi gulēju, ar tevis pieminēto, rota vīrusu slimnīcā viena pati un caur netu un telefonu koordinēju mājiniekus, kur kas atrodas, kas kuram uz skolu jāvelk un kur nu kuram jābūt utt... bet nu ticu, ka mums uzliek tik, cik varam panest un ne grama vairāk. 😉 Tāpat, ka viss kas notiek, notiek tikai uz labu. 👍 Dzīvojam te, šeit un tagad, tad nu izbaudam ko dzīve mums sniedz!. 🌷 Ja nevaram mainīt apstākļus, vienkārši ir jāmaina attieksme. Un to arī cenšos un mācos darīt. 👍

29. Jan 2012, 13:06

😉 👍