Veido Māmiņu kluba fotogaleriju un saņem vērtīgas balvas!

Veido Māmiņu kluba fotogaleriju un saņem vērtīgas balvas!

18. Nov 2009, 15:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu klubs regulāri rīko fotokonkursus, gaidot bildes pa pastu vai e-pastu un pēc tam, parādot bildes raidījumos, taču ne visi raidījumu vienmēr noskatās un tas ir TIK īss mirklis, kamēr Tava mazuļa foto ir TV ekrānā. Tieši tāpēc Māmiņu klubs, lai iepriecinātu vecākus un viņu mazuļus, ir izveidojis fotogaleriju!

Šajā fotogalerijā Tu vari pievienot savu, savas ģimenes vai mazuļa fotogrāfiju atbilstoši fotokonkursa tēmai, novērtēt savas un citu bildes un pats galvenais – saņemt balvas!

Kā piedalīties?

Piedalīties var ikviens! Dodies uz linku http://www.autinbiksites.lv/lat/konkurss, kur uzreiz vienmēr varēsi izlasīt informāciju par fotokonkursu, kas notiek pašreiz un ir aktīvs.

Ja vēlies pats piedalīties šajā konkursā, spied uz sadaļas „Iesūti foto” un akurāti aizpildi visus lodziņus. Kad tas izdarīts, spied pogu „Tālāk” un ielādē fotogrāfijas no sava datora. Dienas laikā mājas lapas administrators apstiprinās bildi un novērtēt sadaļā „Skaties un vērtē”. Lai novērtētu fotogrāfiju, vienkārši spied uz ikonas „Balsot” un Tava balss tiks automātiski pieskaitīta. Neaizmirsti atbalstīt savējos!

Protams, bildes parādīsies ne tikai interneta galerijā, bet arī TV raidījumā „Māmiņu klubs”, tā kā ir vērts pacensties!

Un kā ar uzvarētājiem?

Uzvarētāji tiks paziņoti un viņu fotogrāfija tiks publicēta šajā pašā mājas lapā neilgi pēc konkursa beigām. Protams, uzvarētājiem pienāksies balvas! Kādas? Par to lasi katra aktīvā konkursa nolikumā.

Nekavējies- pārskati savus fotogrāfiju krājumus un piedalies!

Ieskaties http://www.autinbiksites.lv/ !