Tētis Mārtiņš ir tikai mūsu tētis!

Tētis Mārtiņš ir tikai mūsu tētis!

25. Jan 2012, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tētis Mārtiņš ir jauns,dzīvesprieka pilns cilvēks. Viņam piemīt ,kaut kas maģisks,jo viņa klātbūtnē visi ir harmonijā. Viņš neprot dusmoties,viņš prot dāvāt Mīlestību savai ģimenei,un apkārtējiem prieku.

 

Ar Mārtiņu mums bija mīlestība no pirmā acu skata,jo strādājām kopā vienā darbā-tas ir kurjerējām pa Rīgas ielām. Tā braukājot pa ielām,līdz vienā dienā,vienā firmā ieraudzīju pavadzīmi ar kurjera vārdu Mārtiņš Ozols,jau vien vārds lika man sirdij iepukstēties straujāk.Man mācas liela zinkārība,kas ir šis jaunēklis,līdz uzzināju un mūsu acu skatieni sastapās pie Brīvības pieminekļa,un vairs neatlaižās nu jau 8.gadu.

 

Mūsu tētis īsts latviešu puisis,kas ir pildījis savus pienākumus pret savu dzimteni,ir izgājis militāro dienestu. Un jau atkal viens iemesls,kas man patīk manā vīriņā ir vīrieši formas tērpā,arī darbā viņam ir formas tērps. Mūsu dēls ļoti lepojas,ka tētis ir gājis armijā.

 

 

Tētis mums ir cilvēks-sports,nepietiek,ka ikdienā jau ir visu laiku uz velosipēda,bet nē vēl tak jāpiedalās sacensībās :)

 

 

Mārtiņš ir īsts ģimenes cilvēks,kam ļoti rūp,kas notiek tajā. Viņš mums ir ģimenes miera avots,kur var smelties visu.Viņš ir arī prasīgs,lai sasniegtu mērķi. Viņš ir labs padomdevējs mūsu dēlam Emīlam. Tētis Mārtiņš ir mūsu balsts,mūsu masts. Nododam instruktāžu,kā pareizi,jābrauc,kā parezi līkums jāizņēm.Un Emīls ieklausās nopietni,tēta padomā.

 

 

Mārtiņš ir romatisks cilvēks,jo kad viņš mani bildināja,tas bija tik skaisti. Tas notika,kad laivojām pa upi Abavu,bija ļoti skaista saulaina jūlija diena 2007.gads,kad laiva iesprūda uz seklas vietas,kur upe plūda pāri skaistiem krāsainiem oļiem,kad vīrs izrausās no laivas,un pēkšņi nometas upes vidū uz ceļiem un sniedza man gredzenu,ar tekstu neesmu jau dzejnieks,bet vai kļūšu par sieviņu. Asasras pa gaisu,un protams,ka skan vārds Jā,jā protams,ka būšu. Tā pagāja gads,kad aprecējāmies. Nu man ir super mīlošs vīrietis pie sāniem,kuru Mīlu un mīlēšu!

 

 

Viņš ir sabiedrības dvēsele,viņam ir savs humors,viņš prot iekļauties,jebkurā kompānijā. Ar viņu nav garlaicīgi. Un te bildē ir otrs cilvēks,kas ir man svarīgs ,tas ir mans brālis,kam arī humors nav sveša lieta.

 

 

Viņš ir lepns par savu ģimeni,par savu dēlu,meitu un mani!

 

 

Tāds ir mūsu ģimenes tētis,kas ir tikai mums un kā radīti esam viens otram!

 

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 3.kārta:

Tētu vai Mīļo un tuvo cilvēku nedēļa! Piedalies!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!