"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 4.kārta jeb Bērnu nedēļa ir noslēgusies!

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 4.kārta jeb Bērnu nedēļa ir noslēgusies!

07. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atgādināsim, ka Māmiņu Klubs piedāvā jaunu projektu, kas portālā būs aktīvs veselu 9 (!!!) nedēļu garumā! Katru nedēļu tiks piedāvāts kāds tematiskais uzdevums. Reizi nedēļā tiks noskaidrots konkrētās nedēļas laimīgā ģimene – uzvarētājs, bet projekta beigās, ģimenes, kas būs piedalījušās VISĀS konkursa kārtās, varēs pretendēt uz projekta lielo balvu - ģimenes fotosesiju salonā Arte STUDIO 100Ls vērtībā!

 

Laiks noslēgt šī projekta ceturto kārtu, lai dotu starta signālu jau piektajai! Tieši tā - nepārlasījies! Kopā projektā aizvadītas jau tieši 4 nedēļas!

 

Ceturtās kārtas uzdevums bija: iesūtīt blogu, kurā būtu pastāstīts par Jūsu bērnu/bērniem! Sākot no laika, kad bērniņš tika gaidīts, beidzot ar to, kā bērns ir izaudzis līdz pašreizējam vecumam! 

 

Saņēmām ne tikai krāšņus, siltus, mīlestības apgarotus stāstus, bet arī pozitīvas, smaidīgu mazuļu bildes, kas kārtējo reizi apliecināja - bērni patiesi ir mūsu lielākā vērtība!

 

Bet nu, ļausim Jums vēlreiz ielūkoties stāstos, kas tika veltīti Bērnu nedēļai:

Tā mēs viņus gaidījām, tā mēs viņus mīlam! 

Iepazīšanās sludinājums... 

Dubultpriekam pa pēdām! 

Mani maziņie - abi tik ļoti gaidīti! 

Heijā, sveiciens visiem no Adrianas! 

Mūsu bērni - ģimenes spogulis! 

Katrīna izvēlējās mūs! 

Sveiki, esmu luteklīte - puteklīte Katrīne 

Divi mums dāvātie brīnumi - mūsu mazulīši! 

Vismīļākā no ķīmiskajām vielām! 

Nāc un ieskaties manā CV! 

Sūtām visiem sveicienus! 

Mīlošie vecāki, omes un tantes, bet pašā vidū es - Marta! 

Mammas un tēta mīlestībiņš! 

Divas dārgākās sirsniņas 

Patiess smaids pasaka vairāk kā simtiem vārdu 

 

 

Atgādināsim arī par uzvarētāju noteikšanu:


Pie katra stāsta būs balsošanas podziņa, kuru var izmantot reģistrētie lietotāji, balsojot par savu simpātiju.

 

Nedēļas uzvarētājs turpmāk, lai palielinātu katras ģimenes iespējas tikt pie nedēļas balvas, tiks noteikts izvēloties kādu no 5 populārākajiem stāstiem, kas būs ieguvuši vislielāko lasītāju atbalstu balsojuma formātā.

 

Kurš no pieciem lielākajiem balsu ieguvējiem būs uzvarētājs, noteiks Māmiņu Klubs, izvēloties savu simpātiju.

 

Savukārt, galvenās balvas ieguvējs (uzvarētāju ģimene) tiks noteikta, summējot katras nedēļas balsis ar Māmiņu kluba basojumu.

 

Bērnu nedēļā 5 populārākie stāsti bija:

Dubultpriekam pa pēdām! - Pastniece 

Katrīna izvēlējās mūs! - Ulula

Iepazīšanās sludinājums... - Lana

Tā mēs viņus gaidījām, tā mēs viņus mīlam! - Rolly

Heijā, sveiciens visiem no Adrianas!  - Sandrulish

 

Ceturtās nedēļas balva: Kinella sulu, "Mazais "biezenīšu dāvanu grozs

 

Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme


 

Un ceturtās nedēļas uzvarētāja ir - pastniece!  Viņas stāstu lasi šeit!

 

Apsveicam! 

 

Bet nu - laiks sākt projekta piekto kārtu!

 

SĪKĀK PAR KATRAS NEDĒĻAS UZDEVUMIEM LASI ŠEIT!

Projektu atbalsta:

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 07. Feb 2012, 20:39

šis viss iet pa riņķi . Un tā varēsi arī turpmāk skaidroties. Vienam būs labi, otram,kas nepatiks, trešajam vsp nekas nebūs labi 😃

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 07. Feb 2012, 20:37

Mīļi sveicieni uzvarētājai! 🌷

07. Feb 2012, 19:04

Paldies tev par to punktu uz "i"! 👍 🌷
Kārtībai jābūt un mieram mājās ar! 😉

07. Feb 2012, 19:02

Paldies pārējām par atbalstu un sveicieniem! 😘 👍 🌷 🎉

07. Feb 2012, 19:01

Savus stāstus es veidoju sev, lai tie paliktu manas ģimenes arhīvā, ko vēlāk varētu pārlasīt gan es pati, gan mani bērni, gan mazbērni. Un šeit es padalos ar savu pieredzi, idejām un domām ar jums pārējām, kurai patīk, kurai nepatīk, tas jau ir cits stāsts. Bet lai publiski uzbruktu un apvainotu ir jābūt pamatotam iemeslam. Konkrēti šis mans stāsts aizsākās jau pirms 11 gadiem, kad gaidīju vecāko dēlu. Šeit publicētās bildes, sāku bildēt jau 2008. gada 13. aprīlī, kad nolēmām kļūt par vēl vienu mazuli bagātāki. 3 gadu garumā rūpīgi lolotās un sistemātiski tapušās bildes es vairāku dienu garumā atlasīju, apkopoju un radīju bilžu kolāžas, ar kurām tad arī padalījos ar jums (arī vecākajiem dēliem būs līdzīga piemiņa, bet nu visu šeit stāstos iekļaut nav iespējams). Man šis darbs sagādāja gandarījumu un bija patiešām prieks, ka tas iedvesmoja arī citas mammas un daudziem stāstiņš patika. 👍 Ir skumji, ka man jālasa tas, ko tu raksti. Katrai ir iespēja veidot savu dzīvi, kādu vēlamies.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 07. Feb 2012, 16:29

Žūrijas balsojums vs. skatītāju simpātija- tā šķiet ir mūžīgā cīņa, par ko rodas strīdi, domstarpības, pārpratumi un kāda skaudības deva. To esmu novērojusi arī šajā konkursā- ir tādi, kas atbalsta skatītāju balsojumu ar MK redakcijas gala vārdu, ir tādi, kas dod priekšroku tikai žūrijai.

Ir jau arī vēl viens variants- MK izvēlas vairākas simpātijas un pēc tam notiek balsošana. Tomēr kā zināms, neviens variants nav pieņemams pilnīgi visiem, tāpēc nereti arī notiek šāda viedokļu apmaiņa.

Bet ne par to ir stāsts. Stāsts kā jau ulula rakstīja par mums pašām. Šis projekts ir ar mērķi parādīt, cik foršas ģimenes mēs esam; cik lieliski vīri mums ir; cik spēcīgas kā sievietes esam mēs pašas! Un balviņas ir tikai kā neliela atzinība par padarīto darbiņu.

Ir divu veidu māmiņas- kas piedalās tikai balvu dēļ un tādas, kuras stāsta, jo ir ko stāstīt, katru reizi aizraujot ar saistošu, interesantu un radošu publikāciju. Tāpat ir arī tādas, kas piedalās iesūtot vien kādu bildi fotoblogā vai aizpildot dienas spēli, cerot uz laimestu un nereti patiešām tā arī notiek,jo tā ir nejaušība..

Bet ko es gribēju pateikt? Ne jau ar balvām MK mēģina kādu „pievilināt” vai „aizraidīt” prom, bet gan radīt kopīgu māju, kurā mēs visi ar mūsu ģimenēm justos labi un sniegtu atbalstu viens otram!

Lai jums mīļš vakars ar savām ģimenēm 😀 Un gaidām stāstus mammu nedēļā, jo tieši tāpēc jau mēs esam šeit- esam topošās vai jaunās māmiņas!!

07. Feb 2012, 15:53

rolly man ir galīgi vienalga ko kurš tagad padomās par mani...nevienam jau taisnība nepatīk...labi, es savu pateicu a Jūs varat sēdēt un tālāk kladzināt....man tik prieks, ka šai portālā arī atrodas normālas saprātīgās mammas, ne jau kā daļa Jūs....

07. Feb 2012, 15:48

Lūdzu tak balsojat par pastnieci, lai viņai tiek visas pārējās balvas un galvenā ar...man galvenais ir piedalīties un man ir prieks par visām tām mammām, kas šad tad atbalsta arī mani....man ir svarīgi ir taisnīgums un godīgums, bet nu dažām šie termini ir sveši....vairs mūžā neizteikšu savas domas šai portālā, nav tā vērts...

07. Feb 2012, 15:31

Man nekad nav skaudis citu cilvēku panākumi un ar šo visu es gribu tikai teikt to, lai MK dod arī iespēju tikt pie balviņas arī kādai citai mammai, nevis katrā konkursā viens un tas pats...un Jūs mīļās mammas lūdzu lasat arī citus darbiņus un balsojiet par to...šai konkursā piedalās arī citas mammas, ne tikai pastniece...

07. Feb 2012, 15:18

Labi miers...Pastiencei bija vislabākais darbs apsveicu....tā tik turpinĀT...

07. Feb 2012, 15:04

Man smiekls nāk par Jums..naivas tākā nezinu, kas...kad atrodas kāda, kas nav ar Jums vienas prātis ui uzreiz tā ir slikta..bet parunāsim kad konkurs būs beidzies..gudrītes...Pilnīgi pretīgi paliek...

07. Feb 2012, 14:21

atšķirībā no Tevis jā

07. Feb 2012, 13:40

Katraa zinjaa paldies tam maminam, kuras piedalas! 👍
Pieks par tam, kuras uzvar. 🌷
No sis sarunas izstajos - jo galveno no sevis tikko pateicu. 😀

princesemince princesemince 07. Feb 2012, 13:28

pilnmēness subjektivitātei palīdz samazināt objektivitāti līdz minimumam 😀

07. Feb 2012, 13:27

Tev vajaga Tu i ej...

07. Feb 2012, 13:24

Ulula, Pastniece - taa nu nesakiet!!!
Apsoliet, ka turpinasiet! Kaut vai to maminu del, kuram Jusu raksti patik un Jus atbalsta.
Un Lana - izej pastaigaties.

07. Feb 2012, 13:24

Šitā visa nebūtu, ja būtu godīga vērtēšana...pastience jau ieguva pirmās nedēļas balvu un nav godīgi, ja viņa atkal to iegūst...

07. Feb 2012, 13:13

Ārprāts tiešām man tā skauž, nu ko lai tagad dara😀

07. Feb 2012, 13:06

"Lai visām māmiņām būtu vienādas iespējas uzvarēt, konkursā nedrīkst piedalīties Rolly, Patniece vai kāda cita" 😃 😃 😃

07. Feb 2012, 13:05

Paldies jums par apsveikumiem! 👍 🤗 🌷 🎉
Un žēl, ka konkurss tiek pārvērsts par ķengu un tvaika nolaišanas vietu! Atsita jelkādu vēlmi turpmāk piedalīties. 👎 😉
Par bērniem esmu lepna un varena, jā!!!! un priecājos, ka man dota iespēja būt kopā ar viņiem! Vai tāpēc man jāsēž kaktā vai jānolien pagrīdē un jājūtas vainīgai, ka jums te kādai nav, tāpat kā man, 5 bērni?????
Ne es kādu piespiežu balsot, ne es sev balvas piešķiru - PRIEKĀ!! 😉

1 2 3