Sieviešu radio programma no 24. līdz 28.maijam

Sieviešu radio programma no 24. līdz 28.maijam

05. Mar 2011, 20:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šīs nedēļas radio raidījumos no pirmdienas līdz piektdienai uzzini daudz jauna un uzdod arī savus jautājumus! Ieskaties šīs nedēļas radio programmā!

Tiekamies katru darba dienu LR1 no 15 līdz 16!

2

Pirmdiena, 24.maijs „Māmiņu Klubs”- VESELĪGS UZTURS JAUNAJĀM MĀMIŅĀM

Māmiņu Klubā šodien noskaidrosim visu par tām māmiņām, kas baro bērniņus ar krūti! Tas ir svarīgs darbs un mammas piens ir ļoti vajadzīgs mazulim, bet laiks padomāt arī par pašas māmiņas veselību? Kādus vitamīnus būtu jālieto grūtniecības laikā, kā izveidot veselīgu ēdienkarti un kā tikt pāri dažādām ar  krūts ēdināšanu saistītām problēmām?

Māmiņu Klubā šopēcpusdien pulksten trijos uz diskusiju aicina raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte!

Studijas viesi: pediatre Anna Birka, vecmāte Signe Irša

Otrdiena, 25.maijs „Veselības Klubs- VĪRIEŠU VESELĪBAS PROBLĒMAS

Veselības Klubs aicina ieklausīties vīriešu veselības problēmās un tādēļ studijā viesosies ārsti-urologi! Kā nesaslimt ar gadsimta slimību – prostatas vēzi? Kādēļ vīriešiem jau laikus būtu jādomā par savu veselību un jāapmeklē urologs, uz diskusiju pulksten trijos pēcpusdienā aicina žurnāliste Aija Kažoka!

Studijas viesi: urologi Dr. Alvis Laukmanis, Dr. Atis Karulis.

 

Trešdiena, 26.maijs, "Sieviešu Klubs"- MĀKSLĪGAIS SKAISTUMS

Sieviešu Klubs ir pirmais radio raidījums, kas veltīts tikai sieviešu lietām! Psiholoģe Sanita Aišpure katru nedēļu aicina vadošos ekspertus, lai diskutētu par sievietes veselību, pašsajūtu un dzīves kvalitāti!

Ceturtdien runāsim par mākslīgo skaistumu! Uzlabotām krūtīm, plastisko ķirurģiju un skaistuma injekcijām! Uz tikšanos Sieviešu Klubā pulksten trijos pēcpusdienā!

 

Ceturtdiena, 27.maijs, "Ģimenes Klubs"- ĢIMEŅU UZŅĒMUMI

 

Māmiņu Klubam ceturtdienas ir Ģimenes Dienas. Tāpēc šīs nedēļas ceturtdienas Ģimenes Klubā apskatīsim ģimenes kā biznesa projektus! Sadarbība ir ģimenes struktūras pamatā – kādēļ gan nelikt visiem savus spēkus kopā un nenodibināt ģimenes uzņēmumu?

Uz sarunu Ģimenes Klubā aicina Mairita Znotiņa.

Studijas viesi: māmiņa Ieva Ādamsone, pārstāvis no Nodarbinātības Valsts dienesta

 

Piektdiena, 28.maijs, "Gardēžu Klubs"- LATVIJAS DABAS VELTES TAVĀ ŠĶĪVI

Māmiņu Kluba Gardēžu Klubā -  veselīgam uzturam veltītajā raidījumā kopā ar Kasparu Zlidni piektdien viesosies šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Kopā izbradāsim Latvijas laukus un saplūksim veselīgos zaļos salātus! Latvijas dabas veltes Tavā šķīvī!

Ja arī Tev ir ko piebilst pie šīm tēmām, nekautrējies - raksti komentāros! Vai zvani tiešraidēs! LR1, plkst.15  -16!

1