Plānoju palikt pie pārbaudītām vērtībām!

Plānoju palikt pie pārbaudītām vērtībām!

10. Nov 2010, 18:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad ieraudzīju, ka Alisei atkal ir nedaudz apsārtis dupsis, nolēmu pamēģināt notestēt Altermed Panthenol Forte 5% ziedi no Māmiņu kluba.

 {smallpic:1}

Pirms tam smērēju ar 2 atšķirīgām ziedēm(nerakstīšu nosaukumus,jo katrai no mums ir sava pieredze)nesaku, ka bija sliktas,bet vienai no smērēm man nepatika smarža un tas, ka bija ļoti taukaina un grūti bija uzsmērēt!

 

Otra smēre bija labāka par pirmo, pie tās arī paliku un ja bija kāds apsārtumiņš, smērēju ar šo,bet tagad, kad esmu pamēģinājusi Altermed Panthenol Forte 5% ziedi ,esmu vēl vairāk apmierinātāka un pagaidām lietojam tikai šo ziedi.

 {smallpic:2}

Struktūra ir maiga un taukaina, var viegli uzklāt uz iekaisušas vietas.

 

Pati sev smērēju arī uz sejas, jo no  sala bija palikusi sausāka āda,un izlasīju, ka var pat smērēt zem deguna, kad ir parādījušas iesnas,bet to es izmēģināšu kad būs iesnas!

 {smallpic:3}

Smērēju Alisei uz kājiņām, kur nedaudz bija saberzts no autiņiem un vakara pusē, kad bija jāiet gulēt, viss bija sadzijis. Bet, ja vajadzēja smērēt uz paša dupša, tad sadzija 2 dienās! Joprojām smērēju vairākas reizes dienā,ja ir nepieciešams.Mums patīk šī ziede! Ko darīsim, kad beigsies, pagaidām nezinu, bet gan jau, ka nopirkšu šo un palikšu pie pārbaudītām vērtībām:)

16. Feb 2010, 18:55

sanch-es nesaku ka citi kremi ir slikti,vnk pamēģināju unn tiešām mums iepatikas!

15. Feb 2010, 19:42

Mēs arī domājām nopirkt šo ziedi, kad izbeigsies tagadējā - jāpamēģina kā palīdzēs...