Pirmais pikniks un brauciens ar riteni

Pirmais pikniks un brauciens ar riteni

02. Feb 2011, 15:34 Lulululu Lulululu

Kā jau katras brīvdienas arī šīs aizsākās ar baseina apmeklējumu, kurā Tanels ar tēti kārtīgi izpeldējās, pēc baseina visi devāmies uz mājām un ieturējām pusdienas.

 

Dienas otrajā pusē bija pienācis laiks izmeiģināt iegādāto jauno benķīti, ko liek aiz pieaugušā riteņa. Tētis ķērās pie riteņā savešanas kārtībā, piepumpēja riepas un piestiprināja Tanela jauno iekārtu. Izskatījās jau forši. Saģērbāmies silti, jo ārā pūta auksts vējš un devāmies ārā. Puika tika kārtīgi piesprēdzēts un veicām pirmo izmeiģinājuma apli - acis lielas un seja nopietnā skatā. Nu ko jādodas tālā:)

 

Nolēmām braukt pie draugiem, kuri atrodas kādu 15 - 20 minūšu brauciena attālumā. Turpceļā Tanels bija mierīgs, tik kādu brīdi jutu, ka kāds pa mukuru pliķē. Bet nu atpakaļceļa braucuens izrādījās iemidzinošs - apstājoties pie krustojuma un atskatoties, ko tad mazias dara, skatos, galva nokarājusies un guļ saldā miegā. Tas mums ar tēti lika pasmaidīt:)

 

Arī svētdienas braucienā dēls aizmiga - izrādās, ka arī ātrs braucienas ar riteni var būt iemidzinōšs. Tā nu jaunais pirkums tika atzīts par ļoti noderīgu un labu ģimenes aktīvakajai atpūtai. Tētis, mamma uz riteņa bērns aizmugurē un uz priekšu, kur tik acis rāda:)

 

Otra pirmā reize - pirmais pikniks Tanelam. Sapakojām segas, sagatavojām folijā satītus kartupeļus ar desām un devāmies pie blakus esošās upes kurināt ugunskuru.

Saulīte patīkami sildīja, Tanels pirmo reiz tā kārtīgi pčamdīja zāli, paspēja arī nedaudz pagaršot, nogaršoja ugunskurā ceptu kartupeli un kārtīgi izgulējās svaigā gaisā. Un, protams, arī nedaudz patalkojām, salasot upītes krastā atstātos gružus.

Tā nu mēs lieliski pavadījām šīs saulainās brīvdienas!

Paldies saulītei!

 

Pastāsti par savām brīvdienām un laimē kafiju un sporta pudeli! Vairāk par konkursu lasi šeit!

Iesūti savu brīvdienu stāstu ŠEIT->

2

3

27. Apr 2010, 13:00

Mēs arī mazajai domājam nopirkt to krēsliņu, lai varam visi kopā braukāt ar riteni")

27. Apr 2010, 09:28

Diemžēl bildes ar riteni nav☹
Bet krēsliņš patiešām ir ļoti jauka lieta, nenožēloju, ka nopirku😀

26. Apr 2010, 20:34

Jauks stāsts, vai ir bildītes ar riteņbraukšanu?")
Mums interesē sēdeklītis...😀