Noslēdzas vasaras aptauja, ir zināmas laimētājas!

Noslēdzas vasaras aptauja, ir zināmas laimētājas!

09. Jul 2012, 13:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai Tu piedalījies portālu www.sieviesuklubs.lv un www.maminuklubs.lv veiktajā vasaras aptaujā? Ja tā, Tev noteikti interesēs, kuras divas tās dalībnieces saņem dāvaniņas! 

Vai Tu piedalījies portālu www.sieviesuklubs.lv un www.maminuklubs.lv veiktajā vasaras aptaujā? Ja tā, Tev noteikti interesēs, kuras divas tās dalībnieces saņem dāvaniņas! 

Pēc nejaušības principa no visām aptaujas „Kāda ir Tava vasara?” dalībniecēm ir izraudzītas divas veiksminieces, kuras tiek pie jaukām balvām: Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā” un Schwarzkopf Professional BC Sun Protect līnijas produktu komplekta ceļojumiem.

Pie Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā, kas sniedz daudz, dažādu ieteikumu, kā šovakar kļūt īpaši pievilcīgai, tiek aptaujas dalībniece, kura e-pasts sākas ar aliseens353@...

Savukārt Schwarzkopf Professional BC Sun Protect līnijas produktu komplektu ceļojumiem dāvinām tai vasaras aptaujas dalībniecei, kuras e-pasts sākas ar kimkie_solvita@...

Ceļojuma komplekts ir iepakots ērtā kosmētiskā somiņā un satur šādus 100 ml flakonus:

  • BC Sun Protect Hair & Body šampūnu - ikdienas lietošanai matu un ķermeņa mazgāšanai pirms un pēc sauļošanās. Maigais sastāvs kopj saules nogurdinātus un jutīgus matus. Mati tiek maigi izmazgāti un mitrināti. Saules, sāļā ūdens un vides faktoru izraisītie bojājumi tiek samazināti, jo antioksidants – vitamīns E neitralizē brīvos radikāļus. Produkts mirdzošiem un veselīgiem matiem vasarā!
  • Spray Conditioner smidzināmu kondicionieri - šis izsmidzināmais kondicionieris lieliski noderēs vasaras sezonā, palīdzot matus aizsargāt ikdienā, kā arī uzturoties pludmalē. Tas mazina UV starojuma iedarbību uz matiem, kā arī bojājumus, ko izraisa sāļais ūdens, smiltis un citi vides faktori.
  • After Sun Spray Treatment smidzināmu kopšanas līdzekli pēc sauļošanās - šis matu kopšanas aizsarglīdzeklis, kas dziļi baro matus, īpaši radīts matiem pēc ilgstošas uzturēšanās saule. Tas iztaisno un nogludina matus, palīdzot novērst saules izraisītos bojājumus.

Apsveicam abas laimētājas un sakām paldies visām, kuras piedalījās šajā aptaujā! 

Dāvaniņas iespējams saņemt darba dienās no 12:00 līdz 18:00 Sieviešu Kluba telpās Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi, spiežot lejā pie durvīm pogu- Māmiņu Klubs/Sieviešu Klubs 2.stāvs. 

Jau šodien paziņosim arī aptaujas rezultātus un uzzināsim, kāda šī vasara ir Sieviešu un Māmiņu Kluba dāmām!

Māmiņu Klubs