Noskaties TV raidījumu vēlreiz internetā!

Noskaties TV raidījumu vēlreiz internetā!

11. Mar 2011, 18:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdiena, ja vien laikapstākļi mūs lutinās, solās būs varen interesanta. Rīts, kā ierasts, sāksies pie TV ekrāniem, bet pēc tam visi laipni aicināti doties uz Mežaparku uz pasākumu un māmiņu pikniku un patērzēšanu!

 

Kā izvēlēties vasaras apavus bērniem?

 

Lai mūsu mazie staigātāji vasarā justos labi un spertu droši pirmos soļus, svarīgi, lai viņiem kājās būtu piemēroti apavi, it īpaši, ja viņi sper savus pirmos solīšus.

 

Kas notiek Johnson's Baby dienās Māmiņu Klubā?

 

Māmiņu Klubā divas reizes mēnesī notiek īpašās Johnsons Baby dienas, kuru laikā ir iespēja uzzināt noderīgu informāciju par bērniņa masāžām, par pieskārienu nozīmi mazuļa dzīvē. Tā ir iespēja uzdot fizioterapeitam jautājumus par to vai mēs ikdienā pareizi darbojamies ar savu bērniņu.

 

Rotaļājamies parkā un nosakām prognozi jūnijam!

 

Ir ticējums, ka pirms pērkona nedrīkst ļaut nevienam sēdēt uz zemes. Lūkosim noskaidrot vai tā ir patiesība, ko par to saka bērnu ārsti un uzzināsim, kādu laiku sola pirmajā vasaras mēnesi.

 

Bērna sajūtas šajā pasaulē

 

Pirmajos savas dzīves mēnešos bērniņš nav spējīgs pateikt un skaidri parādīt, ko vēlas, tāpēc savas vajadzības izrāda raudot. Arī mums ir nepieciešams mazliet laika, lai iepazītu un iemācītos atšķirt mazuļa raudas.