Mūsu ģimenes simbols - ASTE!

Mūsu ģimenes simbols - ASTE!

20. Jan 2012, 16:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

To visu aizsāka mūsu ģimenes tētis Mārtiņš. Tā kā darbiņš viņam ir saistīts ar velo,viņš gribēja Rīgas ielās,būt atsķirīgs uz kopējā cilvēka fona. Tā arī radās doma,ka vēlās pie savas ķiveres pielikt asti,ko noskatījis gadatirdziņā. Ir doma,tad tā arī tika realizēta,nu jau gadus sešus,esam tā dēvējamā astes ģimene.Jo vīrs bez astes var teikti nekur.Vai tas ir ikdienas darbs-kur aste vējā pland!

 

 

Vai arī sacensības-kur atkal aste dod spēku un izturību!

 

 

Asti ir arī pārmantojis mūsu dēls,kurš lepojas un iet tēta pēdās.Varbūt ne ar tik labiem rezultātiem,bet tomēr,ir prieks to ,ka arī viņam ir maģiskā aste.

 

Arī dēlam aste velosacensību laikā,dod iespēju nepadoties,vai ārā sniegs vai lietus,vai svelmaina saule,bet smaids uz lūpām un aste plīvo!

 

 

Ko mums nozīmē aste? Aste ir mūsu ģimenes simbols,kas mudina nepalikt pašiem ,kaut kur aizmugurē,kādam.Kas liek cīnīties un nepadoties,pie katra šķēršļa,ko dzīve dažkārt piespēlē.Aste mums ir spēks-tāds pats,kā Lāčplēsim ausaine:)  Mums pat tā saucamā himna,ko izpilda Prāta vētra-"Lapsa". Jo,lai šodienā izdzīvotu,jābūt dažkārt viltīgiem,jāmāk lavierēt dzīves situācijās.

 

Varbūt Jums radās jautājums,kur tad mūsu ģimenes dāmām ir astītes?! Mēs pagaidām ar meituku iztiekam ar zirgastītēm,peļastītēm.Varbūt būs velme atgriezties velosportā ar lielāku atdevi,kad meitiņa paaugsies,un tad protams manu ķiveri rotās ,kāda astīte!Bet pagaidām iztiksim,ar dēla un vīra astēm,kuras mūs sargā,sagadā prieku un dod spēku.

 

 

Tāds nu ir simbols -Ozoliem,kas bieži tiek pārdēvēti par Astes ģimeni.:)

 

Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs - otrā kārta! Piedalies!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!