Mūsu bērni - ģimenes spogulis!

Mūsu bērni - ģimenes spogulis!

01. Feb 2012, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tieši tā mūsu bērni ir mūsu ģimenes spogulis,lai arī kurp viņi dotos,viņi iznes savu ģimeni sabiedrībā. Vai viņi dodas bērnu dārza gaitās,vai uz kādu pulciņu,viņi parāda ar savu uzvedību savu ģimeni. Arī mani bērni ir mūsu ģimenes attēls. Jau gaidot abus bērniņus,mūsu ģimenei ir bijis un ir svarīgas tradīcijas un patiesā vērtība,gan pret dabu,gan ģimeni. Un šeit bilde,kā gaidījām dēlu,un pēc tam meitu. Tieši pa jāņiem un tradīcijas nezaudējot,bildējos uz tiltiņu,kurš šķērso Ogri,jo zināju,ka vairs nav tālu ceļš līdz lielajiem brīnumiem.

 

 

Tā nu redz kādreiz bija, Emīls mums pasaulē nāca 2005.gada 20.jūlijā, un kas to būtu domājis,ka tieši pēc 5 gadiem - 2010.gadā un 21.jūlijā pasauli skatīt steidza mazā māsa Elza. Līdz ar to, ka ir tāda sakritība, bieži vien saka, ka māsa ļoti līdzīga lielajam brālim, un tādēļ bieži pasmejos, par to, ka Elza mums piecus gadus aizsēdējies dvīnītis, te nodošu vērtēšanai bildīti ar jautājumu - vai tad tiešām viņi tik līdzīgi, lai arī man tā īsti neliekas. Abiem te ir var teikt 1,5-2.gadi.

 

 

Emīls mums ir ģimenes mākslinieciskā dvēsele, kas ir tāds - ar savu iekšējo emocionālo pasauli. Līdz ar to savas emocijas izliek uz papīra zīmējot un radot mākslu. Dikti gādīgs brālis, kas ir pacietīgs pret māsas iegribām. Viņš savu ģimeni sabiedrībā izsnes kā mīļu, mierīgu, atsaucīgu un ļoti radošu ģimeni - tāds ir Emīla spogulis, kad ir sabiedrībā.

 

 

Bet mūsu Elza ir ģimenes smaidīgais, gaišais stariņš, kas vienmēr liek smaidīt. Kā jau meitenītei, patīk dejot un dziedāt, smaidīt, smaidīt un smaidīt. Elza sabiedrībā iznes savu ģimeni kā smaidīgu labsirdīgu, dzīvespriecīgu, atraktīvu ģimeni - tāds spogulis ir Elzai sabiedrībā.

 

 

Bet tā tiešām arī ir, jo mājās pratiski visu laiku smaidam, cienam viens otru, esam aktīvi un mīlam viens otru. Nav īsti dusmām vietas (protams, šad tad ir melnā strīpa, bet tā ir ļoti reti).

Ar cieņu Elza un Emīls Ozoli

 

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 4.kārta:

Bērnu nedēļa! Piedalies!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!