"Mobigators ir tikpat noderīgs aizsardzības elements kā atstarotājs"

"Mobigators ir tikpat noderīgs aizsardzības elements kā atstarotājs"

05. Mar 2011, 16:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ko par Mobigatoru un pakalpojumu „Mans bērns.lv” saka Ruslans Pankratovs, Rīgas Domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas loceklis.

 

Nav noslēpums, ka projektam „Mans bērns.lv” savu atbalstu ir paudusi gan Latvijas Valsts policija, gan arī Rīgas Dome.

 {smallpic:1}

Mēs lūdzām Ruslanu Pankratovu, Rīgas Domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas locekli, paust savu viedokli par šo jautājumu:

 

„Manuprāt, šis pakalpojums ir domāts vecākiem, kuriem ir ļoti svarīga sava bērna drošība. Turklāt ir svarīgi izprast šīs tehnoloģijas būtību. Pakalpojums „Mans bērns.lv” ir domāts vecāku sirdsmieram un bērnu drošībai, nevis izsekošanai un bērnu tiesību ierobežošanai. Attiecībās starp vecākiem un bērnu ir nepieciešama uzticēšanās, un modernās tehnoloģijas nekad nespēs aizvietot pilnvērtīgu audzināšanu, vecāku mīlestību un rūpes. Pēc manām domām, pakalpojums Mansbērns.lv ir radīts, lai satuvinātu vecākus ar bērniem, palīdzētu rūpēties par drošību un atbrīvoties no nevajadzīga stresa ikdienas steigā. Bieži vien ikdienas gaitas mums neļauj pieskatīt katru bērna soli un pilnībā izvairīties no dažādiem pārdzīvojumiem, kas saistīti ar bērnu noklīšanu un pazušanu. Esmu pārliecināts, ka Mobigators ir tikpat noderīgs aizsardzības elements kā atstarotājs”.

 

Mans bērns.lv

 

1