Mazā Stiprinieka piedzīvojumi  jau šo svētdien

Mazā Stiprinieka piedzīvojumi jau šo svētdien

10. Mar 2011, 21:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau šo svētdien no pulksten 11.00 līdz pat 17.00 visas ģimenes tiek aicinātas uz Mežaparka Zaļo teātri, kur norisināsies Mazā Stiprinieka piedzīvojumu festivāls.

 

Organizatori Sporta Attīstības Centrs un Par Stipru Latviju piedāvā lielisku iespēju bērniem bez maksas piedalīties dažādās soprtiskās un radošās aktivitātēs, kā arī atpūsties, baudot mazo makslinieku piedāvāto kultūras programmu.

 

Mazā stiprinieka piedzīvojumi ir pasākums, kas norisinās jau trešo gadu pec kārtas par godu Starptautiskajai Bērnu aizsardzības dienai, kas pasaulē tiek atzīmēta kopš 1950. gada. Tā ir vienreizēja iespēja visai ģimenei kopā pavadīt atraktīvu un krāsainu dienu, daloties priekā, kā arī dāvājot smaidu  un dažādus pārsteigumus bērniem.

 

Uzdevumos bērniem tiks atgādināts par svarīgām vērtībām - godīgumu, kārtību, dalīšanos, savstarpēju cieņu, mīlestību un mērķtiecību. Visas šīs īpašības būs palīgs gan ikdienā, gan sarežģītākos uzdevumos, piemēram, meklējot Mazā stiprinieka apslēptos dārgumus. Kā ikviens uzdevums, arī šis nesīs dažādus pārbaudījumus Mazajam Stipriniekam. Savu radošo garu bērni varēs pierādīt darbnīcās, kur norisināsies arī zīmējumu konkurss ar tēmu - Par Stipru Ģimeni. Stiprajām ģimenēm tiks piedāvātas lielās prāta spēles, bet mazajiem neliks vilties jau iemīlētās piepūšamās atrakcijas.Īpašs pārsteigums sagādāts jaunajām māmiņām, kurām piedāvās interesantu vingrošanas programmu, iesaistot gan mazuļus, gan arī ratiņus.

 

Uz Mežaparka Zaļajā teātra skatuves uzstāsies bērnu vokālā studija Svilpastes un bērnu teātris, savas ašās kāju kustības demonstrēs mazie stepa dejotāji Top Tap Company un pazīstamām melodijām dziedāt līdzi aicinās vokālā grupa Miljons. Pulksten 16.30 visi tiks aicināti izpausties uz brīvās skatuves, par ko tiks saņemtas arī pārsteiguma balviņas.

 

Visas dienas garumā aktīvās spēlēs un izklaidēs bērnus iesaistīs iemīļoti pasaku varoņi, ar kuriem kopā varēs arī fotografēties un iemūžināt aizraujošākos Mazā Stiprinieka piedzīvojumu mirkļus, bet seju apgleznošanas stūrītis katru bērnu spēs pārvērsts viņa iedomāta pasaku, multfilmu vai iedomu tēlā.

 

Nāc un izbaudi aizraujošu piedzīvojumu! Tiksimies šā gada 30. maijā plkst. 11.00 Mežaparka Zaļajā teātrī Mazā Stiprinieka piedzīvojumu festivālā!

 

Vairāk par festivālu  www.sacensibas.lv un www.parstiprulatviju.lv

 

 

UZZINI VAIRĀK PAR PIKNIKU ŠEIT!