Māmiņu Kluba pirmais DVD – jau janvārī māmiņu pastkastītēs!

Māmiņu Kluba pirmais DVD – jau janvārī māmiņu pastkastītēs!

26. Oct 2009, 08:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Videožurnāla pirmais DVD numurs pavisam drīz nonāks māmiņu lietošanā. Vienā DVD ir iekļautas 5 video filmas, kas būs noderīgas katram jaunajam vecākam!  Videožurnāla DVD šobrīd var iepriekš pasūtīt internetā http://veikals.maminuklubs.lv un janvāra beigās saņemt savā pastkastītē.

Pirmajā Videožurnāla numurā ir iekļautas 5 video filmas: 1. Dzemdību pozas un elpošana; 2. Mazuļa hendlings; 3. Krūts zīdīšanas ABC; 4. Bērnu emocionālā audzināšana jeb kā veidot attiecības ar zīdaini pirmajos dzīves mēnešos? 5. Attīstošas rotaļas divgadniekam.

Filmas ir tapušas tepat Latvijā, un DVD pieejamas divās valodās – latviešu un krievu.

Kā iegūt pirmo Māmiņu Kluba Videožurnāla numuru?

1.Aizpildot pieteikuma anketu http://veikals.maminuklubs.lv,  pasūtītājs automātiski saņem apmaksas rēķinu par 5,99 LVL (cenā iekļauti pasta izdevumi). Apmaksājot šo rēķinu 10 dienu laikā, pasūtītājs saņems DVD savā pastkastītē janvāra beigās. Visiem abonentiem internetā tiks aizsūtīta e-pasta vēstule ar informāciju, kad DVD ir izsūtīts pa pastu.
2.Februārī būs iespēja Māmiņu kluba Vidoežurnālu iegādāties arī “Ģimenes aptiekās” un veikalos “Lāčuks” visā Latvijā, cena būs nedaudz dārgāka nekā pērkot internetā.
3.Videožurnāla pirmā numura tirāža būs ierobežota, tāpēc visizdevīgāk un arī lētāk pie DVD var tikt, pērkot to internetā šeit http://veikals.maminuklubs.lv.

Kad iznāks nākamais Videožurnāla DVD numurs?

Nākamais DVD numurs iznāks jau martā! Pavisam kopā 2008.gadā iznāks 6 DVD numuri ar jaunām video filmām vecākiem par bērniem.

Sīkāka informācija Māmiņu Klubā, zvanot pa tālr: 29395519! vai e-pastu: redakcija@maminuklubs.lv