Liena: ja bērniņš ir laimīgs, arī vecāki priecājas

Liena: ja bērniņš ir laimīgs, arī vecāki priecājas

23. Oct 2010, 16:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Par Similac Advance varu teikt visu to labāko!

{smallpic:1}
Similac piena maisījumu lietojam jau kādu laiciņu!

Dažādība ir dzīves sāls, tādēļ kā pirmo piena maisījumu mēs izmēģinājām Hipp. Arī labs maisījums (ieteica māsa),taču man nepatika, ka pudelīte palika ļoti taukaina!

 

Tad ekonomijas pēc paņēmām lielo paku Aptamil, taču no tā mums sākās ļoti lielas problēmas ar vēdera izeju, bija pat laiks, kad pat līdz 5 dienām mums neizgāja vēders un nācās ņemt lietā klizmas palīdzību vai arī vērsties pie ārstiem...

 
Taču tad mums pazina ieteica Similac,jo pati savai meitiņai bija devusi šo piena maisījumu un teica, ka cena nav tik liela un ļoti ekonomisks salīdzinājuma ar citiem(es par mērkarotēm)!

{smallpic:2}
Nu tad tā mazulīti sāku piebarot no gandrīz 5 mēnešu vecuma, bija 5 mēneši un pusotra nedēļa, kad saku dot Similac piena maisījumu. Jau vien no pirmās reizes meitiņai ļoti iegaršojās, pudelīti pat atdot man nevelējās, kad bija izēsta un prasīja vel! No Similac es neesmu saskārusies ar kaut kādām alerģijām vai pumpām, izsitumiem u.t.t.

Mazā, kad dzer pieniņu Similac, vienmēr aizmieg, tas ir piena maisījums kā miega zāles=)


No paša sākuma sakām lietot parasto Similac, taču pēc 6 mēnešu vecuma sāku dot Similac Advance ar omegu 3...Vai man tā tikai likās vai kā, bet mazā saka augt ātrāk ;)

 

Bet tas tā, saprotu, ka bērniņam pienāca arī tas vecums, kad sāk augt griezdamies! Man mazā piena maisījumu dzer tikai 1reiz dienā pēc nakts ilgas gulēšanas, taču ir arī reta reize, kad mazā sagrib pieniņu arī uz nakti, taču tāda reize ir tikai 2 reizes nedēļā!


Similac nodrošina mazulim nepieciešamos vitamīnus, minerālvielas, taukvielas un proteīnus, u.t.t.

Es nenoliedzu tādu lietu, ka kādam bērniņam var arī Similac piena maisījumi nederēt, taču mums viņi der un viss ir okey=)


Similac piena maisījums liek meitiņai justies apmierinātai un laimīgai!

Un ja bērniņš ir laimīgs, tad arī vecāki priecājas=)

 

Liena Spakovska

31. Jan 2010, 23:52

Mums arī mazajai patīk Similac - pamēģinājām Similac Gain - visa pudelīte vienmēr tukša...😀😀😀😀