Ko derētu zināt pirms Mobigatora iegādes. I daļa

Ko derētu zināt pirms Mobigatora iegādes. I daļa

08. Mar 2011, 15:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā jau visiem ir zināms, Mobigatorā ir apvienotas mobilā tālruņa, trauksmes pogas un GPS uztvērēja, kas vecāku datorā vai mobilajā telefonā nosūta aktuālo informāciju par bērna atrašanās vietu, funkcijas, un tā ir tā lietiņa, kas bērnam pastāvīgi jānēsā līdzi. Iegādājoties Mobigatoru, vecāki reģistrējas mājaslapā www.mansberns.lv, lai pieslēgtos pakalpojumam, ar kura palīdzību tie būs pārliecināti par savu bērnu drošību, jo vienmēr zinās, kur bērni atrodas, un, ka viņiem viss ir kārtībā.

 

Un tad rodas jautājums, cik tad viss tas maksā?

 

Kopējās izmaksas veido personīgās drošības ierīces Mobigators cena un ikmēneša abonēšanas maksa par jūsu izvēlēto tarifu plānu:

 

1 bērns (ierīces nesējs) = 1 Mobigators + abonēšanas maksa

Uz doto brīdi lietotājiem ir pieejami 3 tarifu plāni, kuru cena ir atkarīga no pieejamo funkciju daudzuma:

 

Starts – 5.95 LVL

Optima – 6.95 LVL

VIP – 7.95 LVL

 

Par papildu izmaksām var uzskatīt jebkura mobilo sakaru operatora SIM kartes iegādi un lietošanu. Tā ir vajadzīga, lai izmantotu ienākošo un izejošo zvanu, īsziņu nosūtīšanas, kā arī GPRS datu pārraides (mobilais internets) funkciju.

 

30 dienas nepārtraukti ieslēgta Mobigatora GPRS datu pārraides apjoms ir aptuveni 3 MB, kas naudas izteiksmē ir aptuveni 1,5 lati.

 

Kas attiecas uz pašu ierīci, tad vecāki tikai un vienīgi līdz 1. jūnijam (atlikušas vairs tikai 5 dienas!) Mobigatoru var iegādāties par ļoti īpašu cenu – 49,95 LVL (parasti 73,95 LVL).

 

Izmantojiet šo vienreizējo iespēju iegādāties Mobigatoru ar MEGA-atlaidi, pasūtot to on-line sistēmā mansberns.lv: http://mansberns.lv/baka-gwt/ sadaļā „Pakalpojumi un cenas” vai atnākot pie mums ciemos uz biroju (Stabu iela 6 – 4, otrais stāvs) iepriekš piezvanot pa tālruni 67803355.

 

Gaidām Jūs ciemos!

 

Mans bērns.lv

 

1