Iepazīstaties - Ozolu ģimene!

Iepazīstaties - Ozolu ģimene!

12. Jan 2012, 12:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki!

 

Viss aizsākās 8 gadus atpakaļ, kad iepazināmies. Kā lai šādi cilvēki neturas kopā, kuriem gan darbs bija vienojošs, gan hobijs? Tā arī aizsākās visa mīla, rozās brilles. Kopā būšana bija vienojoša. Sacensības, atpūta, izklaide.

 

 

Lai gan pazīstami bijām neilgi, bet pieteicās mūsu Dieva sūtīta dāvana, jā,jā tiešā nozīmē Dieva sūtīta, bet tas ir cits stāsts. Piedzima tēta Mārtiņa un māmiņas Luīzes pirmdzimtais dēliņš Emīls. Kas jau no mazotnes, tur īkšķus par tēta panākumiem velosacensībās. Šeit izskatās dikti maziņš uz tēta raženo augumu, bet Emīls arī piedzima brangs puika.

 

 

Gāja laiks, kad vēlējāmies attiecības savienot oficiāli. Un tā radās vienotā Ozolu ģimene 2008.gada 5.jūlijā.

 

 

Mēs esam ģimene, kura mīl cits citu, atbalstam viens otra idejas un darbības, ļaujam justies brīvam. Nebūt pārlieku uzmanīti, jo uzticamies viens otram. Vīrs man ir tik foršs, nosvērts, viņam ir tāda neaprakstāma aura, kas nomierina. Cilvēki viņam līp klāt, jo viņš piesaista .Tādēļ mūsu ģimenē ir līdzsvars, jo esmu ģimenes spridzeklītis, kas vienmēr ir aktīva, kas ņemas un daras, organizē, bet vīrs ir mierīgais pols.Tādēļ viņu ļoti MĪLU, ka esam tik saderīgi. Īsts ģimenes cilvēks.

Un atkal paiet laiks, līdz pasaulē nāca mūsu meitiņa Elza.

 

 

Ar ko ir īpaši mūsu bērni, abi dzimuši no otrdienas uz trešdienu naktī, abiem viens mēnesis jūlijs, abiem var teikt viens datums dēlam 20, meitai 21. abiem ir 5 gadu starpība. Abi ir nešķirami, izņemot, kad brālis dārziņā. Spēlējas un nekašķējas, cits citu papildina.

 

 

Bērni gandrīz ir bijuši visur līdzi, nekad nav īsti bijis šķērslis, lai baudītu savu hobiju - velosports.

 

 

Mēs esam ģimene, kas novērtē dzīvei piešķirtās vērtības, par doto iespēju dzīvot Latvijā - brīvā, par tās skaisto dabu, par tradīcijām, par cilvēkiem, kas dzīvo šeit. Tāds ir mūsu ģimenes īsais raksturojums.

 

Ar cieņu Ozolu ģimene.

 

Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs - pirmā kārta var sākties! Piedalies!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!