Gadi iet, bet mirklis paliek

Gadi iet, bet mirklis paliek

05. Mar 2012, 16:00 nosiguldas nosiguldas

Tagad, kad mani lielie bērni izauguši vislabāk jūtu to, cik ļoti gribētos, lai katrs viņu mūža svarīgākais brīdis būtu iemūžināts fotogrāfijās. Neskatoties uz to, ka agrāk fotogrāfijas taisījām salonos, no pirmās dienas albūmā kopā ar fotogrāfijām rakstīju nelielus aprakstu, tagad pašiem interesanti paskatīties un palasīt. Vēlāk fotografēja gan meita, gan dēls un visas arī viņu fotogrāfijas glabāju katram paredzētā mapītē. Kad Edgars bija Anglijā, dāvanai viņam pasūtīju fotoalbūmu. Viņam tā bija patiesi īpaša dāvana, jo kā viņš tieca, ir fotogrāfijas, kuras viņš vispār neatcerās. Tagad ar savu mazāko atvasīti mirklīšus krāju tādā pašā mapītē un šogad uz četriem gadiņiem gatavošu fotoalbūmiņu abām omītēm. Mēs katru gadu uz dzimšanas dienu omītēm gatavojam  dāvanu no Katrīnītes, fotogrāfiju īpašā rāmītī.

Mūsu ģimenē tagad jau četrus gadus viss grozās ap mazo Katuku. Bet sākās viss ar to, ka satiku cilvēku, kas mainīja manu dzīvi, kāds teiks mīlestība atnāk un aiziet, es atbildēšu, ka ar šo sajūtu dzīvoju visus piecus gadus un jūtas ir tikai stiprākas.

 

Es visu mūžu esmu zinājusi, ka man būs trīs bērniņi un tā arī notika. Man visi bērni bija ļoti gaidīti pat tad, kad zināju, ka palikšu ar bērniem viena, es meitiņu gaidīju vairāk par visu pasaulē. Ar Katīti bija tāpat. Es neticu nevienam, kas saka, ka grūti un nevar, var visu, ja tikai ļoti grib. Tā mēs tikām pie mazās Katrīnes, dakteri teica, ka tas būs brīnums un brīnums notika.

 

Man ir vienreizēji bērni, jo nevienā brīdī es nedzirdēju kādas piezīmes, viņi priecājās par mani un Kika man bija blakus visu šo grūto laiku, kad raudot zvanīju no slimnīcas un teicu, ka man jāpaliek slimnīcā, pretī atskanēja nopietna balss, mammu tu ne par ko neuztraucies, viss būs kārtībā.

Katrīnei ir paveicies, jo viņai ir pati mīļākā māsiņa pasaule.

Viņai ir pats spēcīgākais brālis, kurš nedaudz baidījās no viņas un arī Kate izturējās ar piesardzību. Bet tagad mēs brālim zvanam. Kad jautājam kur ir brālis. Kate atbild _Edža ir Angijā_

Katrīnei no pirmajiem maniem grūtniecības mēnešiem bija sargeņģelis - kaķis Pičuks, kas man bija blakus gan dienu gan nakti.

Es nekad nešķiros no savu mīļo fotogrāfijām, mājās pie sienas ir foto kolāža, ko izgriezu un saliku no fotogrāfijām, darbā pie datora ir panelis uz kura ir sastiprinātas manu mīļo bildītes un es brīžos, kad nogurstu vai vienkārši paliek grūti paskatos uz viņiem un visu kā ar roku noņem.

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 8.kārta - Ģimenes bilžu nedēļa!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!