Es esmu mammīte!

Es esmu mammīte!

07. Feb 2012, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hmm, tas ir grūti, sevi tā noraksturot, kas tad ir tas īpašais manī, kas padara par lielisku mammu saviem bērniem!

 

Jautājot dēlam, kas ir tas, kas ir manī foršs, atbilde sekojoša:"Tas, ka tu esi mūsu mamma, un to ka mēs tevi cienām", un "tas, ka tu mūs lutini, un gatavo garšīgu ēdienu".Tāda nu lūk, ir mana dēla atbilde, kādēļ esmu viņiem tik īpaša.

 

Bet ja godīgi, pasēžot un padomājot, par to kā es audzinu savus mazos rakarus.Galvenā doma man, kad nāca pasaulē mani mazie dūkulīši, bija nepieļaut kļūdas, kā audzināja mani. Jo nevar pakļaut bērnu ar bļaušanu, vai pēršanu. Tādēļ esmu ikdienā dzīvespriecīga un atvērta pasaulei, varu iesaistīties sarunās arī ar tantiņu, kam redz ir grūti, jo nav kam sirdi izkratīt.

 

Esmu aktīva mamma saviem rakariem, jo enerģija nepajokam aiziet uz viņiem, bet es nesūdzos un nenogurstu, jo tieši otrādi, tas dara mani laimīgu, jo ķeru katru mirkli, katru skatienu, katru vārdu, ko dod man mani bērni.

 

Esmu pat iemācijusies sadalīt savu dzirdi vairākās daļās, jo viens runā, otrs stāsta, kā gājis dārziņā, trešais(vīrs) stāsta ,kas darbā esot jauns. Tāds funkcionāls cilvēks. Bet protams, ka neaizmirstu es arī par sevi, jo tak esmu ne tikai mamma, bet arī sieviete, tādēļ eju vēl divreiz nedēļā un sporta zāli, lai uzņemtu jaunu dvesmu, jaunu sabiedrības auru, kā arī apmeklēju frizieri, pie tam nesen šķīros no saviem garajiem matiem , redz vēlējos ko jaunu. Līdz ar to atkal kas jauns un savādāks, tas arī ir tas man sāvādais, ka spēju būt gan mamma, gan sieviete, neaizmirstot savas lomas.

 

Bieži vien varu piekrist uz dažādām avantūrām, te lekt ar gumijām, laisties par trakojošu upi ar laivām, bet tai pat laikā atkal neaizmirstot, to ka esi mamma, ka atpakaļ jaatgriežas sveikai un veselai :)

 

Esmu stipra mamma, kas reiz cēla un opā turēja vienu bērnu...

 

 

Nu ir jāpielāgojas un jāpacēļ divi, bet smaids ir būs vienmēr...

 

 

Ģimene tā ir mana laime,kas mani tik pilda,liek mainīties pašai sevī,meklēt pareizos risinājumus.Nepadoties,pie kāda šķēršļa,kas tiek likts man ceļā,bez bērniem es laikam būtu tukša būtne. Bērni tā ir mana sirds būtība...

Sniedzu Jums mīļās dāmas Jums šos virtualos ziedus, un lai Jūsu ģimenē ir prieks un laime,tāda kā mūsu un iespējams,ka pat vairāk. Un smaidam,smaidam,jo smaids spēj darīt daudz.

 

 

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 5.kārta - Mammu nedēļa! Piedalies!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!