Cik gados Tu uzsāki patstāvīgu dzīvi?

Cik gados Tu uzsāki patstāvīgu dzīvi?

01. Mar 2011, 10:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikviena dzīvē pienāk brīdis, kad jāpamet tik siltās mājas un jādibina patstāvīga dzīve.Ceturtdien par to parunāsim radio raidījumā!

 

- Kā iemācīt bērnam patstāvību? Kā vecāki Tev iemācīja patstāvību?

- Cik gados Tu uzsāki patstāvīgu dzīvi?

- Vai esi runājusi ar vecākiem par to, kā viņi jutās, ka nu māja ir tukša?

- Varbūt arī Tavi bērni ir jau tik lieli,ka dzīvo atsevišķi no Tevis? Pastāsti, kā Tu jūties un kas ir mainījies jūsu attiecībās!

20. May 2010, 18:25

Es sāku atsevišķi dzīvot kopā ar savu tagadējo vīru kad man palika 19 gadi iepazināmies kad bija 17. gadi. Pabeidzu vsk un gāju mācīties augstskolā . Vecāki mani sponsorēja, bet draugs gribēja, lai dzīvojam kopā. Es atceros, ka teicu kā lai dzīvojam kopā, ka man nav nekā ko ieguldīt kopēja budžetā?? Uz ko mans draugs atbildēja, vai tad es Tev prasu naudu? Nekad man nav nācies baigi iespringt uz naudu, jo vienmēr esmu zinājusi ko gribu . Man dzīvē viss ir izveidojies tā, lai es to baudu , pilnveidojos un audzinu savu bērnu!

19. May 2010, 17:36

Pēc 9. klases 😀 sāku dzīvot Rīgā, pati pelnīju.
Iemācīt to īpaši nevar... Vai nu ir, vai nav tā spēja dzīvot pašam. Ir tomēr jāmāk aiz sevis sakopt, nomazgāt traukus,savākt drēbes. Bet tagad, paskatos apkārt- reti kurš to spēj. Tā normāli. Ta nu secinu- to iemācīt nevar!!! Un lielākā daļa tik iedomājas, ka var dzīvot paši. Jā varbūt var. Bet nespēj aiz sevis sakopt pašu elementārāko....

taschinka taschinka 19. May 2010, 14:37

es pie sava vira saku dzivot 19 gados,pec 8 menesu kopdzives apprecejamies.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 19. May 2010, 13:04

Es patstāvīgu dzīvi uzsāku uzreiz pēc 12.klases, kad devos studēt uz Rīgu. Man gan nesanāca izbaudīt studentu dzīves "jaukumus", jo sāku dzīvot kopā ar tagadējo vīru 😀