Atsauksme par 6. februāra raidījunu!

Atsauksme par 6. februāra raidījunu!

13. Dec 2011, 11:48 saulux10 saulux10

Padalīšos arī ar savām izjūtām un domām skatoties MK raidījumu,nu tad klausāmies:


MK skaistuma tūre-priecājos ka MK ir devis lielisku iespēju šīm sešām sievietēm,māmiņām, kas patiešām ir jaukas māmiņas saviem bērniņiem,iespēju iegūt noderīgus padomus kā pasargāt figūru, lai tā būtu skaista ne tikai no ārienes bet arī darīt to, lai justos skaista no iekšpuses, lai nebūtu to radītie kompleksi,tātad katrai māmiņai sūtu izturības pilnus sveicienus, galvenais ir cīnīties un nepadoties ne tikai projekta laikā, bet arī pēc tam uzturēt sevi formā un būt veselīgai māmiņai;)

 

*Ievai vēlu veiksmi pazaudēt iecerētos kilogramus, kā arī pēc tam gaidīsim jaukās ziņas par otrā mazuļa grūtniecības norisi,

*Egitai vēlu pazaudēt iecerēto svaru un saglabāt jauniegūto figūru ilgu laiku;),

*Ilonai vēlu pazaudēt iecerētos 20 kilogramus, tas ir daudz tādēl vēlu dubultsparu,

*Līgai vēlu iegūt viņas iecerēto slaido figūru,

*Indrai novēlu, lai izdodas viss iecerētais un , lai izdodas uzvilkt visas skaistās un brīnišķīgās kleitas,

*Sandrai vēlu iegūt īpaši skaistu figūru ,lai izlaidumā justos skaista un satriecoša, jo šī diena būs īpaša diena ;)

 

Turpmāk vēlētos dzirdēt ko māmiņas dara mājās, lai iegūtu iecerēto svaru, kā mainījusies ēdienkarte, kā sportojam, būtu jauki ja katra raidījuma beigās saistībā ar Māmiņa Kluba skaistuma kūri, arī citām māmiņām varētu ieteikt kādu vingrojumu figūras nostiprināšanai vai kādu uzturu labāk izvēlēties svaru nomest gribošām māmiņām!

 

Tortes bija super, tāda kā pēdējā gardumu balīte ;)

 

Tēma par otrā mazuļa gaidīšanu un plānošanu mani uzrunāja, tā kā esmu viena bērniņa māmiņa arī vēlos otru bērniņu,vēlētos puisīti, meitiņai mazu tikpat mīlīgu puisīti.Manas domas par gadu starpību ir tādas, kad negribētu starpību lielāku par 3 gadiem un mazāku par diviem, jo esmu runājusi ar bērniem kurien starpā ir 4 gadi, viņi saka kad tas ir par daudz, bet ja ir mazāk par 2 gadiem tad tas varētu būt par grūtu! Bet padomājos un izpriežot visus plusus un mīnusus gadu starpība mani nebaidītu, nevēlētos tikai lielu gada starpību.

 

Arī es piekrītu par to, ka otro mazuli ir sagaidīt vieglāk jo viss nepieciešamamais jau ir sagādāts no pirmā bērniņa, otrajam nepieciešams tikai ikdienā lietojamās lietas:) Nevaru vien sagaidīt , kad būs tas mirklis kad mājās būs jau divas jaukas dvēselītes , kas priecāsies un priecēs mūs...

 

 

Alīsi gripa ir pieveikusi un pareizi vien dara , ka vēdina telpas un pasargā kati ar ķiploku smaržu, arī mūsmājās notiek šādi rituāli. Skatoties šo tēmu radās jautājums, ko vēlētos uzināt un es domāju , kad arī citas māmoņas vēlētos uzināt, kā pareizi veidot piena banku, kā uzglabāt un cik ilgi to var darīt? tā kā pie pirmā bērniņa pieniņš pietika pirmam mēnesim, tad ļoti ceru kad otram bērniņam tas būs daudz un noderēs padoms par piena bankas veidošanu;)

 

Bet Alisei novēlu ātru izveseļošanos, lai Kati varētu atsākt barot ar krūti.

 

Ar pepacietību gaidīsim nākamo MK raidījumu,kopā ar mazo skatāmies un priecājamies par jauniem padomiem, bet mazā vairāk par bildītēm un krāsām ;)

 

 

 

SKATIES 6.FEBRUĀRA RAIDĪJUMU ŠEIT!

 

Uzraksti savu anotāciju arī Tu un pelni naudu!

saulux10 saulux10 07. Feb 2011, 13:04

Lūdzu 🌷 es ar jums 😉

07. Feb 2011, 12:43

Paldies par mīļo novēlējumu centīšos visu īstenot😀