Ar NUK krūšturu ieliktnīšiem māmiņas vienmēr jūtas ērti!

Ar NUK krūšturu ieliktnīšiem māmiņas vienmēr jūtas ērti!

22. Sep 2010, 17:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmajos mēnešos, kad jaunā māmiņa sāk barot mazulīti ar krūti, ērti justies palīdz krūšturu ieliktnīši, kas aizsargā drēbes no piena noplūdēm. Mēs piedāvājām māmiņām bez maksas izmēģināt NUK ieliktnīšus un sniegt atsauksmes. Ieskaties!

Māmiņa Evija Vistjaga:

{pic:1}

Manai mazajai tagad ir 5 mēneši un krūts barošana ir pašā plaukumā.

Ieliktnīšus mainīju divreiz dienā- no rīta un ap trijiem dienā. Ja salīdzina ar citiem ieliktnīšiem, tad šos es mainīju tikpat bieži kā citus. Ļoti patika, ka šie krūštura ieliktnīši bija tik plāni. Būtiska priekšrocība NUK ieliktnīšiem ir tā, ka ir iespēja pie krūštura, lai tas nekur neaizmuktu.

 

 

Māmiņa Evija Plone:

 

Es ieliktnīšus mainīju 1 reizi dienā un līdz divām reizēm, tomēr jāsaka, ka, salīdzinot ar Chicco krūšturu ieliktnīšiem, tos nācās mainīt biežāk.

 

Ja runā par ieliktņa biezumu, tad reizēm tas apmierināja, bet reizēm – nē. Ja konkrētajā brīdī tiek vilkts pieguļošs apģērbs – ieliktnīša biezums ir ļoti optimāls un, izejot cilvēkos, ieliktnīši nav kā vizuālā detaļa, ko visi ievēro! Bet tā kā man meitiņa ēd tikai krūts pienu un dienas laikā ar 2-3 stundu intervālu (dienas laikā ieliktnīši kalpo labi), bet labi guļ visu nakti, piens nakts laikā krājas un NUK ieliktnīši savu funkciju veic ļoti vāji. Divas naktis pamēģināju, bet rezultāts bija neapmierinošs, jo esošais ieliktnīša biezums nenodrošina optimālu piena uzsūkšanu esošajā situācijā nakts laikā.

 

Īpaši gribu uzteikt ieliktnīša formu, kas labi piekļaujas krūtij un neņurcās, nespiež u.tml. 

 

Lai gan manā situācijā ērtāk ir, ja nekas un nekur nepielīmējas, t.i., ieliktnītis pie krūštura, bet jebkurā gadījumā šo iespēju vērtēju kā plusu.

 

NUK Ultra Dry krūšturu ieliktnīši

{smallpic:3}

NUK Classic krūšturu ieliktņi ir sevišķi mīksti un nodrošina aizsardzību un ērtību lietojot ikdienā krūšturu ieliktņi ar superabsorbentu ir nejūtami un neredzami pat zemvisplānākā apģērba.  Tie ir plāni, droši un ērti. Sniedz sausāku sajūtu, pateicoties īpašajam uzsūcošajam slānim. Tik plāni, ka gandrīz nav panāmi. Patīkamais iekšējais slānis nodrošina patīkamu saskari ar ādu. Gaisa caurlaidīgais ārējais slānis ļauj ādai elpot. Stiprinājums neļauj ieliktnim noslīdēt.

mamma27 mamma27 28. Dec 2009, 15:52

es ar tādus lietoju pirmos mēnešus.patika,jo tādi plāni un ērti.