16.12. STV: Laulību nozīme, vīrieša veselība, pasta ar garnelēm, pasaku terapija

16.12. STV: Laulību nozīme, vīrieša veselība, pasta ar garnelēm, pasaku terapija

16. Dec 2018, 10:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Par spīti tam, ka pirmssvētku drudzi par pasludināt var sākušos, svētdienu rītiem ir kāda tradīcija neatkarīgi no gadalaika un svētku tuvošanās. Tie ir Māmiņu Kluba raidījumi. Izņēmums nebija arī šis rīts, kad aktualizējām svarīgo jautājumu par vīriešu veselību, mazo ķiparu uzturu un arī citas tēmas, kas liks padomāt.

Šajā svētdienā devāmies pie speciālistiem, lai uzzinātu, kā stress ietekmē vīriešu veselību, un ko iesākt, lai veselība uzlabotos.

16. decembris EGV klīnika - Vīriešu veselība from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Tavuprāt, vai mūsdienās ir nozīme tam, vai esam precēti un mums ir partneris? Izrādās, bieži sievietes vērtību nosaka tas, vai viņai ir veiksmīgas attiecības. Kāpēc tā, vaicājām ģimenes psihoterapeitei Ainai Poišai.

16.decembris Laulību nozīme from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Kopā ar bloga lepetitpot.lv un grāmatas “Pilnām mutēm” autori Ingu Kalniņu, sadarbībā ar lielveikaliem SKY, pagatavojām pastu ar dārzeņiem un garnelēm.

16. decembris Garšu ceļvedis - Pasta ar garnelēm from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Savukārt ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas galveno varoni Kārli devāmies noskaidrot, kas ir pasaku terapija un kāpēc ir tik svarīgi bērnam lasīt un stāstīt pasakas.

16. decembris Laimīgā mazuļa dienasgrāmata - Pasaku terapija from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Projekta "Mazais nav liels" ietvaros ciemojāmies pie Lauras Grēviņas, lai parunātu par maziem bērniem paredzēto uzturu un kopīgi pagatavotu veselīgu kokteili, kas garšos ikvienam.

16. decembris Aptamil3 - Mazais nav Lielais from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Lielajā intervijā tikāmies ar recepšu grāmatu autori, ceļotāju un divu meitu mammu Signi Meirāni, lai parunātu par sava biznesa vadīšanu Latvijā, izaicinājumiem, veidojot karjeru, un atziņām, kas liek mainīt dzīvi.

Lielo interviju un visu raidījumu skaties

TV