14.10. STV: D vitamīna uzņemšana ar uzturu, ziemas apģērba izvēle, ideja brokastīm, spēku atgūšana ar aromterapiju

14.10. STV: D vitamīna uzņemšana ar uzturu, ziemas apģērba izvēle, ideja brokastīm, spēku atgūšana ar aromterapiju

14. Oct 2018, 10:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja svētdienas rīts ir iesākts kopā ar Māmiņu Klubu, tas noteikti ir izdevies. Un šodiena nebūt nav izņēmums. Mēs kopīgi sarunājāmies, guvām jaunus padomus, un uz brīdi apstājāmies, lai padomātu, kā dzīvot labāk, veselīgāk un palīdzēt citiem.

Lūk, atskats uz 14.oktobra Māmiņu Kluba raidījuma sižetiem!

Kopā ar mazā Kārļa māmiņu Melāniju devāmies uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu pie Ilzes Dātavas, lai uzzinātu, kā aromterapija jaunajām mammām var palīdzēt atgūt spēkus.

Kopā ar "Restorāns 3" pavāru Žani Raivo Bekmani gatavojām jaunu variāciju ierastajām brokastmaizītēm - brokastu maizītes ar svaigo sieru un gailenēm.

Devāmies kopīgi iepirkties, lai iegādātos mazajiem vispiemērotāko apģērbu gada aukstajiem mēnešiem.

14. oktobris Baby City Toy City - Izvēlamies kombinezonu from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Par D vitamīna nepieciešamību dzirdēts daudz, tāpēc vaicājām uztura speciālistei Ilvai Lazdai, cik daudz D vitamīna nepieciešams mazajam uzņemt, un vai tā nepieciešamo devu var nodrošināt uzturs.

Tiekāmies ar TV šova “No ērkšķiem uz…” otrās sezonas dalībnieci Unu, lai uzzinātu, ar ko nākas sastapties mammām, kuras kā bērni augušas grūtos apstākļos un kuras pieaugušas pirms laika.

14. oktobris Labdarības fonds - Unas stāsts from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Raidījuma lielajā intervijā tikāmies ar geštaltterapijas praktiķi, divu meitu mammu Annu Lieckalniņu - Krimeli, lai runātu par atkal iejušanos maza bērna mammas lomā, un par laimi, kuru iespējams piedzīvot, esot kopā ar bērniem.

Visu raidījumu skaties

TV