14.04 STV: Emocionālā vardarbība, bērns - veģetārietis, ratu izvēle, smūtiju receptes

14.04 STV: Emocionālā vardarbība, bērns - veģetārietis, ratu izvēle, smūtiju receptes

14. Apr 2019, 10:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aprīlis ir tieši vidū, un līdz Lieldienām atlikusi vairs tikai nedēļa. Ja ieskatāmies kalendārā, tad nākas vien secināt, ka gads ir uzņēmis pamatīgus apgriezienus, un teju trešā daļa gada aiz muguras.

Bet, lai arī kā būtu ar to gadu un apgriezieniem, viens ir nemainīgs - mēs tiekamies katru svētdienu plkst. 9.20 STV, lai kopīgi noskatītos Māmiņu Kluba jaunāko TV raidījumu. Izņēmums nebija arī šī svētdiena.

Lūk, par ko šajā svētdienā vēstījām!

Kopā ar Rimi Bērniem garšas ekspertu Normundu Baranovski pagatavojām brīnumgardus smūtijus - tieši to, kas vajadzīgs, lai pavasarī smeltos enerģiju!

Devāmies arī pie speciālista, lai uzzinātu, kā pareizi sabalansēt bērna uzturu, ja vecāki nolēmuši, ka viņu bērns būs veģetārietis.

Domājams, ka plašajā piedāvājumu klāstā var viegli apjukt, tāpēc meklējām atbildes uz jautājumu, kas jāņem vērā, izvēloties ratiņus?

Atskatījāmies, kā mums veicās topošo vecāku konferencē "Gatavi mazulim".

Emocionālo vardarbība ģimenē pamanīt nav viegli un, ja to pamanām, mēģinām par to noklusēt, tāpēc aktualizējām šo tēmu. Runājām, ko iesākt, ja saprotam, ka dzīvojam emocionāli vardarbīgās attiecībās. Noskaidrojām, ko emocionālā vardarbība nozīmē sievietei un kā ar pārdzīvoto iemācīties turpmāk sadzīvot.

Lielajā intervijā tikāmies ar TV personību, mūziķi un divu bērnu tēti Gustavu Terzenu, lai runātu par to, ko vīrietis piedzīvo pusmūža krīzē un kas ir katram jāsaprot, lai ar to sadzīvotu. Raidījumā varēji uzzināt arī Gustava atziņas par tēta lomu un to, kas vajadzīgs, lai varētu teikt, ka dzīvo labu dzīvi.

Visu raidījumu skaties

TV