10.03. STV: Veģetatīvā distonija, cīņa ar vēdera vīrusiem, plānās pankūkas

10.03. STV: Veģetatīvā distonija, cīņa ar vēdera vīrusiem, plānās pankūkas

10. Mar 2019, 10:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Prieks bija ar jums visām tikties šorīt Māmiņu Kluba jaunajā raidījumā, kurā runājām par to, kas mums, sievietēm, svarīgs ne tikai kā mammām, bet arī sievietēm un foršām sievām.

Esam apkopojuši raidījuma svarīgākos sižetus, lai vari uz tiem netraucēti atskatīties.

Raidījumā atskatījāmies uz Sieviešu festivālu, kas 2.martā pulcēja tūkstošiem sieviešu, kuras vēlas pārmaiņas savā dzīvē. Ja šogad nevarēji būt kopā ar mums, tad tikšanos ar Tevi gaidīsim nākamgad, bet tagad atskaties, kā mums gāja šajos sieviešu svētkos!

Veģetatīvā distonija nešķiro ne pēc vecuma, ne dzimuma, rases vai ienākumiem. Tāpēc meklējām atbildi uz jautājumiem, kā to pamanīt, un ko darīt, lai neļautu tai kontrolēt mūsu dzīvi. Noskaidrojām, cik patiesībā nopietna ir šī diagnoze, un vai to ir iespējams uzveikt bez medikamentu palīdzības.

Šis rīts mums iesākās ar pankūku aromātu. Skatītājiem piedāvājām dažādas idejas, kā tās pasniegt, un īpaši gards punkts uz "i" ir Rimi piedāvātais konkurss, kurā vari laimēt ne tikai produktu grozu, bet arī dāvanu karti 50 eiro vērtībā no Rimi!

Noskaidrojām, vai arī pēc gada vecuma sasniegšanas bērna uzturā ir nepieciešams piens.

Vēdera vīrusi ir kas tāds, ko labāk nepiedzīvot, taču, ja tie tomēr apciemojuši, noderīgi zināt, kā ātrāk atlabt pēc kārtīgas slimošanas. Meklējām atbildi, ko darīt, lai justos labāk.

Lielajā intervijā tikāmies ar izdevēju un redaktori Ingu Gorbunovu, lai parunātu par to, ko vēlas mūsdienu sievietes, kā arī par izaicinošiem un lieliem projektiem.

 

Visu raidījumu skaties

 

 

 

TV