08.03. STV: Deserta recepte, atopiskais dermatīts bērnam, atskats uz Sieviešu festivālu

08. Mar 2020, 10:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Prieks bija ar jums visām tikties šorīt Māmiņu Kluba jaunajā raidījumā, kurā runājām par to, kas mums, sievietēm, svarīgs ne tikai kā mammām, bet arī sievietēm un foršām sievām.

Esam apkopojuši raidījuma svarīgākos sižetus, lai vari uz tiem netraucēti atskatīties.

Santa Purgaile daudzus gadus saistīta ar banku sektoru, savukārt kopš pagājušā gada viņa kļuvusi par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas vadītāju. Amats ļoti atbildīgs un nopietns, taču intervijas laikā runājām ne tik daudz par darbu, kā par sievišķību, bērniem un ģimenes dzīvi.

Svētdienas raidījumu aizvadījām Sieviešu dienas zīmē, tāpēc kopā ar Superbēbītes tēti Ediju un brālīti Gustavu gatavojām pārsteigumu ģimenes dāmām.

Tikai pirms nedēļas Jūrmalā pulcējās tūkstošiem sieviešu, lai veltītu vienu dienu sev un apmeklētu Sieviešu festivālu, kas dāvāja iespēju dzirdēt vērtīgas lekcijas, saņemt speciālistu konsultācijas, piedalīties meistarklasēs. Raidījumā atskatījāmies, kā mums veicās pasākumā.

8.martam par godu pagatavojām debešķīgu gardu desertu kopā ar Rimi Bērniem.

Bieži saņemam jautājumus par atopisko dermatītu bērniem. Tāpēc šajā raidījumā devāmies pie speciālista noskaidrot, kas ir atopiskais dermatīts, kāpēc tas rodas un kā tā gadījumā rīkoties.

TV