07.10. STV: Gardas receptes, ģenētiskās analīzes grūtniecei, apavu izvēle aukstajam laikam, māmiņu vēlme pēc socializēšanās

07.10. STV: Gardas receptes, ģenētiskās analīzes grūtniecei, apavu izvēle aukstajam laikam, māmiņu vēlme pēc socializēšanās

07. Oct 2018, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir sācies oktobris, un aiz muguras arī Māmiņu Kluba oktobra pirmais raidījums. Gadījumā, ja šajā svētdienas rītā to palaidi garām, nesatraucies. Lūk, esam parūpējušies, lai Tu netraucēti varētu noskatīties 7.oktobra Māmiņu Kluba raidījuma sižetus. Visu raidījumu skaties Shortcut! Jau nākamajā svētdienā, 14.oktobrī, plkst. 9.20 slēdz iekšā STV, lai redzētu, ko jaunu būsim sarūpējuši nākamās nedēļas laikā.

Laiks ar katru dienu kļūst aizvien vēsāks, tāpēc nevar atlikt bērniem apavu iegādi, lai mazās kājiņas būtu siltumā. Kādus apavus iegādāties, kam pievērst uzmanību? Atbildes uz šiem jautājumiem meklējām Māmiņu Kluba jaunajā raidījumā.

7. oktobris Apavi aukstajam laikam - KidZone from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Svētdienas rīts nav iedomājams bez garda ēdiena receptes! Kopā ar SKY lielveikalu ražošanas nodaļas vadītāju Sarmīti Majori kopīgi pagatavojām tvaicētu skumbrijas fileju ar melnajiem rīsiem un svaigiem dārzeņu salātiem. Izmēģini recepti kādās no ģimenes vakariņām!

7. oktobris Garšu ceļvedis - Skumbrijas fileja from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Ja esi bērniņa gaidībās, Tev noteikti aktuāla tēma būs par ģenētiskajām analīzēm, lai noteiktu mammas un gaidāmā mazuļa asins saderību gaidību laikā. To, kā veic šādas analīzes, un cik drošas tās ir, raidījumā stāstīja iVF Riga speciāliste Dace Serģe.


7. oktobris Sievietes veselība - Ģenētiskās analīzes from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Ekrāni ir visur! Tāpēc jautājums vietā par to, vai maziem bērniem ļaut lietot viedierīces? Un, ja ļaut, tad kā to darīt gudri? Tāpat arī sarunā ar Latvijas universitātes profesori Zandu Rubeni noskaidrojām, kas ir digitālie mazuļi un mileniāļi, un kāpēc mūsdienās starp dažādām paaudzēm ir jūtama plaisa?

7. oktobris Paaudžu attīstība from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Tavuprāt, jauno mammu vēlme pēc sabiedrības ir tikai iegriba vai tomēr nepieciešamība? Atbildi uz šo jautājumu kopā ar mazo Kārli un viņa māmiņu Melāniju meklējām sarunā ar attiecību kouču Kristīni Kreili.

7. oktobris Laimīgā Mazuļa Dienasgrāmata - Socializēšanās from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Šajā svētdienā lielajā intervijā sarunājāmies ar grāmatas "Stils" līdzautori, etiķetes eksperti Gunu Leiškalni - Roku, kura lielajā intervijā pastāstīja par sieviešu ģērbšanā stilu Latvijā un to, kāpēc ir vērts tērpties atbilstoši pasākuma tematikai, kuru vēlamies apmeklēt. Tāpat arī eksperte dalījās viedoklī, kāpēc ir svarīgi bērniem sniegt pēc iespējas labāku izglītību un kur gan bez sarunām par to, kas aktuāls modē rudenī!

 Tiekamies ik svētdienu plkst. 9.20 STV!

Raidījumu skaties arī

TV