03.02. STV: Beigeļu recepte, D vitamīna lietošana, gultiņas un mazuļa apģērbu izvēle, novecošanās

03.02. STV: Beigeļu recepte, D vitamīna lietošana, gultiņas un mazuļa apģērbu izvēle, novecošanās

03. Feb 2019, 10:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien ir gluži kā svētku diena, jo sākusies Māmiņu Kluba TV jaunā sezona.  Arī šajā sezonā viss kā iepriekš - ik svētdienu plkst. 9.20 tiksimies STV Pirmā!

Tomēr, ja svētdienas rīti Tev ir tik steidzīgi, ka nav izdevības noskatīties jaunāko raidījumu, vai arī bērni novērsuši uzmanību un vēlies kādu no sižetiem noskatīties atkārtoti, nebēdā! Esam sagatavojuši atskatu uz šodienas raidījumu.

Mēs runājām par D vitamīnu, kas, kā zināms, mūsu platuma grādos cilvēkiem ļoti pietrūkst. Noskaidrojām, kā pareizi D vitamīnu lietot, cik daudz un cik bieži?

Mēs daudz esam dzirdējušas par četrdesmitgadnieku krīzi, bet vai tā var piezagties arī sievietēm? Grumbas, menopauze, nespēja valdīt pār savu garastāvokli - kā sadzīvot ar novecošanas pazīmēm un kā paildzināt jaunību? Jaunās sezonas pirmajā raidījumā runājām par šo mums, sievietēm, tik svarīgo jautājumu.

Kopā ar Kasparu Virsnīti pagatavojām raidījuma vadītājas iemīļotos gardumus - Ņujorkas beigeļus.

Mazuļa apģērbu izvēle ir nervus kutinoša nodarbe, jo piedāvājums ir plašs, tāpēc apmaldīties tajā ir ļoti viegli. Raidījumā guvām atbildes, kāpēc vērts izvēlēties apģērbu, kas radīts no pārdomātiem materiāliem, neizmantojot "ātrās modes" likumus.

Uzzinājām, kā sarūpēt savam mazulītim visērtāko un praktiskāko gultiņu, un uzzinājām, kāda ir bērniņam vispiemērotākā guļvieta.

Lielajā intervijā tikāmies ar modes mākslinieci Natāliju Jansoni, lai parunātu, kā ir atgriezties Latvijā pēc ilgākas prombūtnes.

Mēs gremdējāmies sarunās, protams, arī par bērniem, secinot, ka bērni ir lielākā dzīves mācība, un kur gan bez sarunām par modi!

Raidījumu skaties arī

 

TV