01.03. STV: Dzemdību video, mājokļa izvēle, probiotiku lietošana

01. Mar 2020, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis svētdienas rīts mums visiem bija ļoti īpašs, jo piedzīvojām Supebēbītes Odetas piedzimšanu. Vai arī tev, skatoties Kristīnes dzemdību stāstu, noritēja prieka asaras un tu atcerējies savas dzemdības? Tas patiesi bija ļoti, ļoti aizkustinoši.

Mēs piedāvājam noskatīties Māmiņu Kluba 1.marta visu raidījumu vai arī atsevišķus sižetus atkārtoti tev ērtākajā laikā un vietā!

Māmiņu Kluba 1.marta TV raidījumā varēji piedzīvot aizkustinošus brīžus no mazulītes Odetas piedzimšanas. 

Pēc pirmajām dienām, kad jaunie vecāki bija sākuši pierast pie Superbēbītes ienākšanas pasaulē, kopīgi devāmies viņus apraudzīt un uzzināt, kā viņiem klājas.

Lielajā intervijā tikāmies ar Dailes teātra talantīgo aktrisi un dvīņu mammu Ilzi Ķuzuli - Skrastiņu. Aizvadītajā sezonā Ilze atzīta par gada aktrisi, taču sarunās, protams, pieskarāmies ne tikai teātra tēmai, bet arī bērniem.

Kopā ar ekspertiem meklējām atbildes uz jautājumiem, kā izvēlēties savas ģimenes mājokli - kurus parametrus noteikti ņemt vērā?

Vai zināji, ka imunitāti sekmē arī draudzīgās baktērijas? Šajā svētdienā par tām uzzinājām vairāk - kas tās ir un kuros gadījumos lietot?

TV