Zīmējumu KONKURSS: Laimējiet LEGO® DUPLO® Kravas vilcienu komplektu!

Zīmējumu KONKURSS: Laimējiet LEGO® DUPLO® Kravas vilcienu komplektu!

10. Dec 2018, 22:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tavam mazajam patīk ne tikai rotaļāties ar LEGO® DUPLO®, bet arī zīmēt? Lieliski! Ļauj savai atvasītei piedalīties zīmēšanas konkursā un varbūt tieši viņš šajos Ziemassvētkos rotaļāsies ar superīgo LEGO® DUPLO® Kravas vilcienu komplektu!

Lai piedalītos konkursā, aicini savu bērnu uzzīmēt Ziemassvētku vecīti. Pievieno viņa zīmējumu Facebook un aicini par to balsot savus radus un draugus.

PIEVIENO ZĪMĒJUMU ŠEIT

20.decembrī zīmējuma, kas būs ieguvis visvairāk „Like”, autoram dāvināsim katra bērna sapni

LEGO® DUPLO® Kravas vilciena (10875) komplektu

LEGO® DUPLO® Kravas vilcienu mazulis varēs gan viegli vadīt, gan izmantot to rotaļās dažādos veidos. Mazi bērni var viegli vadīt vilcienu ar inerces motoru: viegli pastumjot uz priekšu vai atpakaļ, vilciens sāk braukt, bet, stingri pieturot vai paceļot to no sliedēm, vilciens apstājas. Palīdziet bērnam uzlikt 5 krāsainos aktivitātes klucīšus vēlamajās vietās, kas iedarbina skaņas signālu, ieslēdz un izslēdz gaismas lukturus, aptur vilcienu un uzpilda tam degvielu, maina braukšanas virzienu un aptur vilcienu. Šajā LEGO DUPLO komplektā ir osta, kuģis, kafejnīca, kravu pārkraušanas centrs, 2 celtņi, 3 DUPLO figūras un dzīvnieka figūra, kā arī daudz lielisku sliežu ceļu, lai pirmsskolas vecuma bērni varētu izbaudīt rotaļas ar klasisku vilcienu. Papildus varat lejupielādēt lietotni, lai atklātu vēl vairāk rotaļu iespēju, tostarp tālvadības pults funkciju, un jaukus uzdevumus, ko paveikt kopā ar mazuli!